Bölge Haber Girişi : 24 Haziran 2011 13:24

Kursiyerler çalışmalarını sergiledi!..

Kursiyerler çalışmalarını sergiledi!..
Erzurum Narman Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü'nce Şekerli beldesinde açılan biçki dikiş ve makine nakışı kurslarına katılanlara, sertifikaları verildi.

Erzurum Ajans-Erzurum Narman Halk Eğitim Merkezi (HEM) Müdürlüğü’nce Şekerli beldesinde açılan biçki dikiş ve makine nakışı kurslarına katılanlara, sertifikaları verildi. Kursiyerlerin yaptığı el emeği göz nuru çalışmalardan oluşan sergi ise büyük beğeni topladı.

2010 - 2011 eğitim - öğretim döneminde Şekerli’de Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nce açılan biçki dikiş ve makine nakışı kursu sertifika töreni Şekerli İlköğretim Okulu’nda yapıldı. Törene Narman Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, Şekerli Belediye Başkanı Ferkan Akbulut, Milli Eğitim İlçe Müdürü Fahrettin Öz, kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı. Şekerli Belediye Başkanı Ferkan Akbulut ve kurum amirleriyle ile birlikte kursu başarıyla bitirenlere sertifikaları veren Kaymakam Abdullah Atakan Atasoy,x

kurdelayı keserek yıl sonu serginin açılışını yaptı.

Açılış sonrası sergiyi gezen Atasoy, kursiyerleri çalışmalarından dolayı kutladı. Serginin yaşlı kursiyerlerinden Behiye Apaydın’la bir süre sohbet eden Atasoy, çoğu bayanın erkeklerle rahat konuşamadığını belirterek “Teyzem, bir çok muhtardan daha iyi konuşuyor” deyince Apaydın, eşinin muhtar olduğunu ama gelecek seçimde kendisinin muhtar adayı olacağını söyledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.