Türkiye Haber Girişi : 19 Haziran 2015 16:11

Leos Residence'ı tanıyalım

Leos Residence'ı tanıyalım
İstanbul da, merkezi bir alan üzerinde kendi ev konforunuzu yakalamaya ne dersiniz? Ultra lüks daireler eşliğinde sizler de konaklamalarınızı artık 4/4'lük bir şekilde sağlayabilirsiniz.
Erzurumajans-İstanbul da, merkezi bir alan üzerinde kendi ev konforunuzu yakalamaya ne dersiniz? Ultra lüks daireler eşliğinde sizler de konaklamalarınızı artık 4/4'lük bir şekilde sağlayabilirsiniz. Leos Residence'ın internet sitesi üzerinden evlerin durumuyla alakalı bilgiler alınabilir, kısa/uzun dönem konaklamaların tamamıyla alakalı da fiyatları öğrenebilirsiniz.



Bugüne dek yüzlerce mutlu müşteri edinmiş olan Leos Residence, "uzaktaki yeni eviniz" sloganı ile girdiği bu yolda pek çok kişinin taktirini kazanmıştır. Gerek oda donanımları, gerek iç mimarisi, gerek ise konumu bakımından İstanbul'un önde gelen bir rezidans sitemini sunmaktadır. Ayrıca sizlere toplantı salonları, spa/fitness etkinlikleri, misafir hizmetleri gibi birçok hizmeti de beraberinde sunmaktadır. Her keseye uygun olmak koşulu ile daireler bulunmaktadır. 4 farklı sınıfa bölünmüş olan bu dairelerden sizler de en uygun olanı belirleyebilir ve seçebilirsiniz.

Ayrıca tam da işinizi görece promosyonlar yapan The Leos Residence, bu kapsamda da "promosyonlar" bölümünden müşterilerinin ilgisini çekecek birçok kampanyayı da sunabilmektedir. Uzun dönem konaklamalarda ciddi fiyat indirimlerinin sağlandığı The Leos Residence, Beşiktaş'ın merkezinde bulunan hizmet ofisi ile beraber günün 24 saati boyunca ulaşabileceğiniz bir hizmet standardını sizlere sunmaktadır. Bununla birlikte kaliteli bir yaşam kapılarını sizlere sonuna kadar aralayan The Leos Residence, erken rezervasyon gibi fırsatları sunarak müşterilerinin garantili bir şekilde konaklama yapmasını sağlamaktadır. Daha ayrıntılı bilgi almak, galeriden resimleri incelemek ve rezervasyonunuzu tamamlamak adına siteye giriş yapabilir, sizler de kalitenin bir tık uzaklıkta olduğunu fark edebilirsiniz!

Sunulan hizmetten %100'e kadar memnun kalacağınızın garantisini sunan The Leos Residence, Türkiye'nin önde gelen konaklama hizmetlerini de sağlamaktadır. Odanın içerisinde plazma televizyonlar, oyun konsolları, yemek yapabileceğiniz tüm elektrikli malzemeler ve muhteşem donanımı ile birlikte aklınıza gelebilecek birçok şeyi sunabilmektedir. Böylesine önemli bir rezidansta sizler de konaklamayı hak ediyor, en kısa sürede rezervasyon yaptırmanızı öneriyoruz! 24 saat resepsiyon hizmeti ile beraber konaklama süreciniz boyunca dilediğiniz gibi resepsiyonistlere danışma hakkınız da mevcuttur. O halde kaliteyi daha fazla uzakta aramayın. Hemen Leos Residence internet sitesini ziyaret edin ve konu ile alakalı daha ayrıntılı bilgiler edinin!
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.