İlçeler Haber Girişi : 04 Ocak 2013 11:15

Markalar birliği bin öğrenciyi giydirdi

Markalar birliği bin öğrenciyi giydirdi
Erzurum’da her yıl belli giyim markalarının bir araya gelerek yapmış oldukları kıyafet yardımının bu yıl ki adımı da SYDV eliyle ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.
Erzurumajans-Erzurum’da her yıl belli giyim markalarının bir araya gelerek yapmış oldukları kıyafet yardımının bu yıl ki adımı da SYDV eliyle ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaştırıldı.

Oltu Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) eliyle ilçe genelinde tespiti yapılan ihtiyaç sahibi öğrencilere yönelik gönderilen kışlık kaban ve botların dağıtımı yapıldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İlçe Kaymakamı Fatih Çobanoğlu, her yıl düzenlenen bu hayır işinin eğitim öğretime ciddi katkısının olduğunu belirterek, “Bu sayede ilçemiz genelinde toplam bin öğrencimize kaban ve bot dağıtımı yaptık. Markalar Birliği’nin organize ettiği kışlık kaban ve botları ilk ve ortaokul öğrencilerine dağıttık. Bu tür yardımların eğitim ve öğretime olumlu yönde katkısı olduğunu düşünüyorum. Ümit ediyorum bu yardımlar her daim sürer. İlgili firmaya da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.
Bu arada Oltu Ortaokulunda toplam 50 ihtiyaç sahibi öğrenci kaban ve botlarına kavuşurken, dağıtım sırasında öğrencilerin yaşadıkları mutluluk gözlerden kaçmadı. Okul Müdürü Mevlüt Tolu, yardımdan ötürü öğrencilerinin bir hayli mutlu olduklarını dile getirerek öğrencileri adına ilgili firma ve ilçe Kaymakamlığına teşekkür etti.
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.