Bölge Haber Girişi : 09 Nisan 2014 17:14

Mert'in annesi: Katili bana verin

Mert'in annesi: Katili bana verin
Sinir krizi geçiren Mert Aydın'ın annesi haykırarak, "Katili bana verin, onu gözümün önünde sallandırsınlar" diyerek kendinden geçti.
Erzurumajans-Geçtiğimiz günlerde kaçırıldığından bir gün sonra Osmanlı Rus Savaşı'nda kullanılan boş tabyada vahşice öldürülen Mert Aydın'ın annesi Arzu Aydın, gözyaşlarına boğularak, 'Katili Bana Verin!' diye haykırdı.

"KATİLİ BANA VERİN"

Ayakta durmakta zorlanan Küçük Mert Aydın'ın annesi Arzu Aydın, "Adalet bekliyorum. Adalet istiyorum. Oğlumun kanı yerde kalmasın. Onu sallandırsınlar gözümle göreyim. Onu sallandırsınlar içim soğusun. Ya da bana, onu bana versinler, katili bana versinler, o caniyi bana versinler" diye ağlayarak haykırdı.

VATANDAŞLAR CADDELERE DÖKÜLDÜ

Kars'ta Mert Aydın gerginliği devam ediyor. Mert Aydın'ın öldüren kişi veya kişilerin bulunmaması vatandaşları caddelere döktü. Binlerce vatandaş Mert Aydın'ın evinin önündeki taziye çadırına gelerek baş sağlığı verdi. Öğrencilerden üniversite öğrencilerine kadar bütün herkesin ayaklandığı Kars'ta herkes bir ağızdan 'katili bize verin' diye bağırıyor.

"YÜREĞİNİZE SAĞLIK"

Mert Aydın'ın taziye çadırına gelen Alpaslan ve Cumhuriyet Anadolu Liseleri öğrencilerine yönelik konuşan eski Belediye Başkanı Naif Alibeyoğlu, "Hep beraber birlikte olmamız lazım. Ele ele vermemiz lazım. Yüreğine sağlık. Buraya gelen herkese teşekkür ediyorum. Okumaktan başka şansınız yok. Bu pisliğe bulaşmamak lazım. Kahve kültüründen kurtulmamız lazım ve size yakışan bu" dedi.

"BENİM KARŞIMA ÇIK"

Sinir krizleri geçiren Mert Aydın'ın yakınları, "Erkeksen benim karşıma çık! Hiç kimseyi istemiyorum. Kurban olduğum Allah onu sen bana ver inşallah. Çık benim karşıma bak ben seni ne yapacağım" diyerek gözyaşlarına boğuldu.

"AKLIN VARSA EMNİYETE TESLİM OL"

Öte yandan KAÜ ve Cumhuriyet ile Alparslan Lisesi öğrencileri taziye çadırına gelerek aileye başsağlığı verdi. Buradan Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü burada kalabalığa hitaben konuşan Mert Aydın'ın amcası Burhan Alibeyoğlu, "Ben sana bir şey söylüyorum. Aklın varsa bunlara değil emniyete teslim ol. Asalında Mert çok şanslı bir çocuk. Sizsin gibi aslan yürekli ağabeyleri var. Onu ölümsüzleştirdiniz. Bundan emin olabilirsiniz. Bende Mert'in amcası olarak övünüyorum. Hepiniz gözlerini bırakan ellerinizden öpüyorum" diye konuştu.

Yapılan konuşmasının ardından kalabalık dağıldı. Kars'ın sokaklarında binlerce kişi Mert Aydın için gözyaşı döktü.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.