Kültür-Sanat Haber Girişi : 09 Mart 2013 19:19

MHP 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı

MHP 8 Mart dünya kadınlar gününü kutladı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutluma programı düzenlendi.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığı tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kutluma programı düzenlendi.

Anılar Düğün Salonu'nda düzenlenen kutlama programına MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, MHP Erzurum Kadın kolları Başkanı Ecehan Tuncer ve yaklaşık 500 bayan üye katıldı.

MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya programda yaptığı konuşmada "Biz Türk milliyetçileri olarak cennet anaların ayakları altında diyen bir medeniyetteniz. Bizleri 9 ay karnında taşıyan analarımıza saygıda kusur etmeyen bir toplumdan gelmekteyiz. Biz hanımlara karşı hep saygılı ve hoşgörülü davranmaktayız. Sizlere olan saygımızı ve sevgimizi kelimelerle anlatamayız. Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar günü kutlu olsun her gününüz böyle güzel geçmesini temenni ediyorum." dedi.

MHP Erzurum Kadın kolları başkanı Ecehan Tuncer ise " Biz Erzurum hanımları olarak eşimizin yanında yer almış ve eşimizle gurur duyduk. Ama kadına şiddet konusuna gelince bu olay gerçekten bütün kadınları derinden etkilemektedir. Artık hiçbir kadınımızın şiddet görmesini istemiyoruz. Bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum."diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.