Siyaset Haber Girişi : 18 Şubat 2013 17:05

MHP köy gezilerini sürdürüyor

MHP köy gezilerini sürdürüyor
Köy gezilerini sürdüren MHP Erzurum İl Başkanlığının hafta sonunda ki durağı Palandöken ilçesine bağlı Tuzcu mahallesi oldu. İl Başkanı Zekai Kaya ve partilileri büyük bir coşku ile karşılandı.
Erzurumajans-Köy gezilerini sürdüren MHP Erzurum İl Başkanlığının hafta sonunda ki durağı Palandöken ilçesine bağlı Tuzcu mahallesi oldu. İl Başkanı Zekai Kaya ve partilileri büyük bir coşku ile karşılandı.

Köy oldukları dönemde daha fazla hizmet aldıklarını ifade eden Tuzcu mahallesi sakinleri, köstebek yuvası haline gelen yolları kendilerinin kumlarla doldurduklarını iddia ettiler. Vatandaşların sıkıntılarını dinleyen MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, yaklaşık bir yıl sonra yerel seçimlerin yapılacağını ve Erzurum’un AK Parti’den kurtulacağını vurguladı. Kaya, “Köylünün derdini çözemeyen bir zihniyet ülke meselelerini hiç çözemez” dedi.

Mahallelerini ziyaret eden MHP İl Başkanı Kaya, il ve ilçe yöneticilerine, köy oldukları dönemde daha fazla hizmet aldıklarını ifade eden vatandaşlar, “Şehir merkezine 5 kilometre uzaklıkta olmamıza rağmen adeta bizler unutulmuş durumdayız. Mahalle olduk iyice geriledik. Çöplerimiz alınmıyor. Yollarımız adeta köstebek yuvası haline geldi. Elimizde küreklerle yamaları toprakla kapatmaya çalışıyoruz.” şeklinde dert yandılar.
En fazla hizmeti ve ilgiyi Milliyetçi Hareket Partisi iktidarı döneminde gördüklerini ifade eden bazı Tuzcu mahallesi sakinleri, MHP İl Başkanı Zekai Kaya’dan sorunlarının çözümü için yardım talebinde bulundular.

KAYA, “SIKINTILARINIZ SONA ERECEK”

Tuzcu mahallesi sakinlerinin şikayetlerini dinleyen MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, tüm sıkıntıların ilacının MHP iktidarı olduğunu söyledi.
Kaya, “AK Parti adeta köylüyü süründürmeyi ilke edinen bir yönetim biçimini benimsemiş durumda. Yol demişler yapmamışlar, su demişler getirmemişler, Meraları köylülerimizin ellerinden gasp ettikleri yetmezmiş gibi, yandaşlarına değerli arsaları alın diye emirler vermişler. Köylü arkadaşlarımıza sahip çıkmak yerine adeta onların sonlarını hazırlayan bir politika ile yola devam eden AK Parti’nin sonu da yavaş yavaş geliyor. Bizler parti olarak köylülerimizin ayakta kalabilmesi için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Sıkıntıları ve dertleri ilgili mercilere ileteceğiz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Ya sizin de laftan başka icraatınız yok. siz önce başınızı temizleyin. en tepedeki insanın ne olduğu belli değil. solcu ailenin sağcı parti başkanı adamdan ne hayır gelir.