Erzurum Haber Girişi : 27 Ocak 2014 16:51

MHP'li Akyıldız için gıyabi cenaze namazı

MHP'li Akyıldız için gıyabi cenaze namazı
Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Erzurum'da gıyabi cenaze namazı kılındı.
Erzurumajans-Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Esenyurt seçim irtibat bürosuna düzenlenen silahlı saldırıda hayatını kaybeden Cengiz Akyıldız için Erzurum'da gıyabi cenaze namazı kılındı.

İkindi namazından sonra Lalapaşa Camii önünde kılınan gıyabi cenaze namazına, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı, İlçe belediye başkan adayları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gıyabi cenaze namazı kılınmasının ardından Basın danışmanı Cengiz Akyıldız için dua edildi.

Kılınan cenaze namazının ardından açıklama yapan MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, hain saldırıyı kınadıklarını dile getirdi.

Aydın, "Dün silahlı saldırı sonucunda hayatını kaybeden Yusufelili kardeşimizin üzüntüsünü yaşıyoruz. Şahadet mertebesi mertebelerin en yücesidir Allah hepimize öyle bir mertebe yaşatsın. Bu hain saldırıyı bu vesileyle kınıyoruz. Yüce Türk milletinin sabrıyla kimse oynamasın." dedi.

Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı ise hain saldırıyı kınadıklarını ifade ederek üzgün olduklarını söyledi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • osman demir 01 Ocak 1970 02:00

    ülkücüler birbirini vuruyor bu günleridemi görecektik yazık

  • HÜSEYİN VANLIOĞLU 01 Ocak 1970 02:00

    AŞAGILIK REZİL KALLEŞ MİHRAKLAR TARAFINDAN KAHBECE KALLEŞCE ŞEHİT EDİLEN CENGİZ AKYILDIZ KARDEŞİMİZE CENABI ALLAHTAN AFFI RAHMETLER DİLERİM AİLESİNE VE SEVENLERİNE ÜLKÜCÜ CAMİASINADA SABRI CEMİLLER DİLERİM..