Bölge Haber Girişi : 20 Ağustos 2011 16:59

Milletvekili Çığlık ESOB'u ziyaret etti!..

Milletvekili Çığlık ESOB'u ziyaret etti!..
Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği'ne (ESOB) nezaket ziyaretinde bulundu.

Erzurum Ajans-Ak Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık Erzurum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği’ne (ESOB) nezaket ziyaretinde bulundu.

ESOB Başkanı Rasim Fırat ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birliğe bağlı bazı oda başkanlarının hazır bulunduğu nezaket ziyaretinde ülke ve şehir gündemine ilişkin meseleler konuşuldu.

Çığlık Hakkari’nin Çukurca ilçesinde yaşanan müessif saldırıdan duyduğu üzüntüyü dile getirerek şehit ailelerine sabır dileklerinde bulundu.

ESOB Başkanı Rasim Fırat da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Milletvekili Çığlık’a, başarılar diledi. Başkan Fırat, Erzurum’a ve Erzurumlu’ya hizmet için ortak hareket etmeye hazır olduklarını belirtti.

Çukurca’da yaşanan hain saldırıda şehit düşen askerlerin acısını yüreğinde hissettiğini belirten Başkan Fırat, “Mübarek Ramazan ayını idrak ettiğimiz şu günlerde bölücü terör örgütü her gün askerlerimizi şehit etmektedir. Onlarca ailenin ocağına ateş düşmüştür. Şehit düşen askerlerimize Yüce Allah’tan rahmet, ailelerine Sabr-ı Cemil niyaz ediyor, yaralı askerlerimize de şifalar diliyorum.” dedi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.