Spor Haber Girişi : 03 Eylül 2012 15:15

Milliler Erzurum'da kampa girdi

Milliler Erzurum'da kampa girdi
Erzurum’da yapılacak olan Avrupa C Grubu Curling Maçlarına hazırlanan A Milli Bayan ve Erkek Curling takımı Erzurum’da kampa girdi.
Erzurum Ajans-Erzurum’da yapılacak olan Avrupa C Grubu Curling Maçlarına hazırlanan A Milli Bayan ve Erkek Curling takımı Erzurum’da kampa girdi. Antrenör Ağduman, “Kendi evimizde ve ülkemizde güçlü rakiplerle karşılaşacağız, ama savaşı kazanan biz olacağız” dedi.
Milli Piyango Curling Arena’da 30 Eylül'de başlayacak ve 12 Ekim'de sona erecek Avrupa Karışık Takımlar Curling Şampiyonası ile Avrupa C Grubu Curling Şampiyonası'na hazırlanan A Milli Bayan ve Erkek Curling takımı kampa girdi. Altı erkek, altı bayan olmak üzere 12 Milli curlingçi ile Erzurum kampını başlattıklarını belirten Curling Milli Takım Antrenörü Fatih Ağduman, müsabakalar öncesinde Erzurum kampının 15 gün süreceğini söyledi. Türkiye’nin ev sahipliğini yapacağı ve Erzurum’da yapılacak olan her iki şampiyonada da işi şansa bırakmayarak, erkeklerde ve bayanlarda madalya beklediklerini ifade etti.

ÜÇ AŞAMALI KAMP


Milli takım bugüne kadar 3 aşamalı olarak kamp yaptığına işaret eden genç antrenör Ağduman, “Artık son kampımızı gerçekleştiriyoruz. Kocaeli, Ankara ve Erzurumlu sporculardan oluşan 12 kişilik kadromuzun, Avrupa Karışık Takımlar Curling Şampiyonası ile Avrupa C Grubu Curling Şampiyonasında önemli başarılar elde edeceğine inanıyorum”dedi.
Şampiyonada erkeklerin ilk maçını Hırvatistan ile yapacağını ifade eden Ağduman, "Rakiplerimiz arasında güçlü takımlar var. Hırvatistan erkekler grubunda ilk ikiye girecek favori takımlardan birisi. İlk maçımızı da Hırvatistan ile yapacağız. ilk maç, bir bakıma erken final niteliğinde olacak. Hırvatistan'ı yenersek, bizim için iyi bir başlangıç olacak. Atletik gücü olmamasına rağmen geçen yıl iyi bir grafik çizen Lüksemburg gibi sürpriz takımlar var” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.