Spor Haber Girişi : 21 Mart 2012 15:05

Miniklerde şampiyon Barbaros Paşa

Miniklerde şampiyon Barbaros Paşa
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler Futbol İl Birinciliği sona erdi
Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Minikler Futbol İl Birinciliği sona erdi.

Antrenör Fatih Kula yönetiminde ki Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu, Yıldızlardan sonra Küçük Erkekler Kategorisi’nde de futbolda şampiyon oldu ve çifte zafer yaşadı. Antrenör Fatih Kula yönetiminde aynı yıl aynı anda iki şampiyonluk sevinci yaşayan okul olarak bir ilke imza atan Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu, final maçında İbni Sina İlköğretim Okulu’nu 2-1 mağlup ederek il şampiyonu oldu.

Rakiplerine gol yağdıran Fatih Kula’nın öğrencileri büyük bir gurur yaşadı. Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu şampiyonada bünyesinden yeni bir gol kralı daha çıkarttı. Takım kaptanı Süleyman Doğan dört maçta 12 gol atarak turnuvanın gol kralı oldu. Mor menekşelerde Batuhan Koç’ta 9 golle takımın en fazla gol atan ikinci oyuncusu oldu. 33 gol atıp kalesinde sadece 6 gol gören Barbaros Hayrettin Paşa İlköğretim Okulu’nun şampiyonluk maçında Okul Müdürü Yüksel Çeçen, Müdrür Yardımcıları, Okul Aile Birliği Başkanı Zafer Aydemir ve öğretmenlerde izledi.

Antrenör Fatih Kula desteklerinden dolayı Okul yönetimine, Okul Aile Birliği Başkanı Zafer Aydemir’e ve öğretmenlere teşekkür etti. Şampiyon olan Barbaros Harettin Paşa İlköğretim Okulu’nun kupasını Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Spor Şefi Bülent Tilkidöğen verdi. Derecye giren diğer okulların kupalarını ise Milli Eğitim İl Koordinatörü Alpaslan Topçu verdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.