İlçeler Haber Girişi : 15 Nisan 2013 13:43

Müftü Yazıcı'dan Kaymakam Güler'e ziyaret

Müftü Yazıcı'dan Kaymakam Güler'e ziyaret
Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'i makamında ziyaret etti.
Erzurumajans-Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler'i makamında ziyaret etti.

Pasinler İlçe Müftüsü Selim Yazıcı, hafta içerisinde yapılacak olan programlar hakkında bilgi vererek yoğun bir haftanın nasıl geçirileceğini, ve kaymakam Güler'in ilçe müftülüğüne her zaman yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ettiklerini ifade etti.
Pasinler Kaymakamı Cihangir Güler, "İlçe Müftülüğünün yaptığı bütün faaliyetlere destek vermeye çalıştıklarını ifade ederek, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle haftanın bütün insanlık, ülkemiz ve Pasinler için hayırlı olmasını, Diyanet İşleri Başkanlığının bu sene işlediği "Hz Peygamber ve İnsan Onuru" temasının insanlığın haysiyet ve onurun yeniden inşasına katkıda bulunmasını, dünyanın değişik coğrafyalarında işlenen insan hakları suçlarının son bulmasına vesile olmasını temenni ettiğini, bu manada ilçemizde yapılacak bütün etkinliklerin ilçeye güzellikler getirmesini diliyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.