Erzurum Haber Girişi : 11 Şubat 2013 14:33

Müsteşar Erdem'den Baro'ya ziyaret

Müsteşar Erdem'den Baro'ya ziyaret
Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi (HSYK) ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, beraberinde Danıştay Üyesi Yılmaz Akçil ile birlikte Erzurum Borusunu ziyaret etti.
Erzurumajans-Cem Bakırcı'nın haberi-Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu Üyesi (HSYK) ve Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, beraberinde Danıştay Üyesi Yılmaz Akçil ile birlikte Erzurum Borusunu ziyaret etti.

MÜSTEŞAR ERDEM’E OLTUTAŞI TESPİH HEDİYE ETTİ…

Adalet ve Gençlik Spor Kulübü’nün açılışı için Erzurum’a gelen Adalet Bakanlığı Müsteşarı Birol Erdem, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Apaçık’ı makamında ziyaret ettikten sonra, Erzurum Barosuna geçti. Baro Başkanı Faruk Terzioğlu tarafından karşılanan Müsteşar Erdem’in ziyareti yaklaşık bir saat sürdü.

MÜSTEŞAR ERDEM,”ERZURUM BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

Baro Başkanı Terzioğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, Müsteşar Erdem’e Oltutaşı Tespih hediye etti. Müsteşar Erdem ise, Erzurum’un tarihte çok önemli bir yeri olduğuna dikkat çekerek, ”Erzurum benim için çok önemli bir ilimiz. Erzurum’da bulunmaktan büyük mutluluk duyuyorum” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Erzurumlu Emrah 01 Ocak 1970 02:00

    Sayın Terzioğlu Baro Başkanı olduktan sonra Baro` nun vizyonunda ciddi değişimler oldu...Erzurum Barosu yeniden gündemde kalmaya başladı, iyi değerlendirilirse Erzurum gündemden düşmeyecektir.Bu tür ziyaretler çok önemli.