Erzurum Haber Girişi : 14 Haziran 2014 19:12

Müsteşar Öztürk Erzurum'da

Müsteşar Öztürk Erzurum'da
Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.
Erzurumajans-Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, İller Bankası Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Erzurum şehir merkezinde yapımı düşünülen kentsel dönüşümle ilgili olarak Erzurum Büyükşehir Belediyesi ile görüşmelerde bulunmak üzere 1 Erzurum'a gelen Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk, Müsteşar Yardımcısı Mücahit Demirtaş, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürü Vedad Gürgen ve Genel Müdür Yardımcıları Hikmet Haspolatlı, Suna Kotan ile İller Bankası A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Gürbüz'den oluşan heyet İller Bankası A.Ş. Erzurum Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret etti.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Müsteşarı Prof. Dr. Mustafa Öztürk; İller Bankası A.Ş. Erzurum Bölge Müdürlüğü ve Bölge Müdürlüğü bünyesinde yürüyen işler hakkında Bölge Müdürü Ünal Esen'den brifing aldıktan sonra beraberindekiler ile Bölge Müdürlüğünden ayrıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.