Bölge Haber Girişi : 17 Mayıs 2011 15:59

Narman'da sigaraya hayır yürüyüşü!..

Narman'da sigaraya hayır yürüyüşü!..
Narman ilçesinde 18 Mart İlköğretim Okulu öğrencileri 'Yak bir sigara ol hayata maskara' adıyla sigaraya hayır yürüyüşü düzenledi
Erzurum Ajans-Erzurum'un Narman ilçesinde 18 Mart İlköğretim Okulu öğrencileri "Yak bir sigara ol hayata maskara" adıyla sigaraya hayır yürüyüşü düzenledi.
18 Mart İlköğretim Okulu öğrencileri Sağlık ve Temizlik Kulübü Rehber öğretmeni Arzu Çimen, sağlık ve temizlik kulübü öğretmeni Mihriban Balli ve Ersoy Metin'in önderliğinde düzenledikleri sigaraya hayır yürüyüşü ile özellikle pasif içici durumundaki küçüklerin bir isyanı olarak nitelendirildi.
Öğrenciler bu yürüyüşle sigara içen büyüklerinin kendilerine verdikleri zarar kadar yanındakilere ve çevresindekilere de ne kadar zarar verdiklerine dikkat çekmek istediklerini belirttiler. Öğrenciler yürüyüş için Atatürk anıtı önüne geldiler. Burada İlçe Kaymakamı A.Atakan Atasoy öğrencileri karşılayarak kendilerini desteklediğini belirtip öğrencileri bu duyarlılıklarından dolayı kutladı.
Daha sonra Anıt önünden başlayan yürüyüşte öğrenciler ellerinde taşıdıkları dövizlerle de dikkat çekerken hem de sigaraya hayır sloganları atarak Cumhuriyet Caddesi'ni takip ederek Hükümet Konağı önündeki kavşaktan dönerek okul önünde sonlandırdılar
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.