İlçeler Haber Girişi : 02 Ekim 2012 16:30

Narman'ın çehresi değişiyor

Narman'ın çehresi değişiyor
Narman ilçe merkezinde bulunan mahallelerde kilit parke yapım çalışmaları devam ediyor.
Erzurum Ajans-Narman ilçe merkezinde bulunan mahallelerde kilit parke yapım çalışmaları devam ediyor. İlçenin en büyük sorunlarından biri olan mahalle aralarındaki sokakların çamur sorunu artık yok oluyor.

Parke kilit taşları yapımında bilgi veren Narman Belediye Başkanı Yücel Ahmet İşleyen, “Görev süremiz süresince her yıl mevsimlerin müsaade ettiği müddetçe kilit parke taşı yapımına devam ediyoruz. Bu senede 1983 depreminde ilçe merkezimizde yapılan ve deprem evleri olarak ta bilinen 101 evler mahallesinde ki mahalle ve sokak aralarına kilit parke taşı yapım işleri devam ediyor” dedi.

29 YIL SONRA PARKEYLE BULUŞTU

Başkan İşleyen, 29 yıl sonra 101 evler mahallesinin kilit parkeye kavuştuğunu belirterek parke çalışmalarının bitmek üzere olduğunu böylelikle ilçe merkezinin yüzde 80’lik kısmının tamamlandığını parke yapımının tamamlanıncaya kadar devam edeceğini belirtti.

OTUZ BEŞ BİN METRE KARE PARKE YAPILDI

Başkan İşleyen ayrıca “Bu yıl içerisinde ilçe merkezinde toplam otuz beş bin metre kare kilit parke taşı yaptık. İmkanlarımızın el verdiği müddetçe bu çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.