Erzurum Haber Girişi : 14 Ekim 2012 13:00

Nidai Gülen Erzurum'da toprağa verildi

Nidai Gülen Erzurum'da toprağa verildi
Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kardeşi Hasbi Nidai Gülen, Erzurum’da öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Korucuk köyünde toprağa verildi.
Erzurum Ajans-Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kardeşi Hasbi Nidai Gülen, Erzurum’da öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Korucuk köyünde toprağa verildi. Ankara’da bir süredir akciğer kanseri tedavisi görmekte olan Nidai Gülen, önceki gün hayatını kaybetmişti.

Merhum Gülen için bugün Lala Paşa Camii'nde öğle namazını müteakiben cenaze namazı kılındı. İlahiyatçı Yazar Mahmel Ali Şengül’ün kıldırdığı cenaze namazına, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Erzurum Valisi Sebahattin Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, iş adamları İbrahim Polat, Naci Tosun, İzzet Aker, Ali Akbulut, Nezihe Erdem, kardeşleri Seyfettin, Salih, Mesih, Kudbettin, Sıbfetullah Gülen, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, bürokratlar ve işadamları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Yoğun katılımın gerçekleştiği cenaze namazının ardından merhum Gülen’in cenazesi toprağa verilmek üzere Pasinler ilçesine bağlı Korucuk köyüne götürüldü. 

HASBİ NİDAİ GÜLEN KORUCUK’TA BABASININ YANINA DEFNEDİLDİ

Fethullah Gülen Hocaefendi'nin kardeşi Hasbi Nidai Gülen, Korucuk köyünde babası Ramis Gülen’in mezarının da bulunduğu aile kabristanında toprağa verildi.
Erzurum’da öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Gülen’in cenazesi konvoy eşliğinde Korucuk köyüne getirildi. Cenaze öncesi mezarlık yanında gıyabi cenaze namazı kılındı. Büyük bir yoğunluğun yaşandığı define, Sağlık Bakanı Prof. Dr. Recep Akdağ, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, kardeşleri çok sayıda cemaat katıldı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Vehip Atalay kültürsarayı Erzurum 01 Ocak 1970 02:00

    Muhterem Hocaefendinin kıymetli kardeşi Hasbi Nidai Gülen Hemşehrimize yüce mevladan rahmet diler, Ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil niyaz eyleriz.

  • Furkan M. 01 Ocak 1970 02:00

    Bugün Cenaze Töreninde Ölüye Bile Saygısı Olmayan Zihniyetlerin Küfürleri Vardı. Küfür Edenlere Burdan bir Kaç şey söylemek istiyorum. Fethullah Gülen gençlerimize yazmak için kalem , okumak için ev verdi diyemi bu hareketleriniz. ?