Bölge Haber Girişi : 22 Kasım 2012 16:30

O müdüre soruşturma yok

O müdüre soruşturma yok
Emniyet Müdürü Güven'e soruşturma yok.
Erzurumajans-Diyarbakır’a atandıktan sonra yaptığı bir konuşmada 'Dağda ölen teröriste ağlamıyorsanız insan değilsiniz' diyen Emniyet Müdürü Recep Güven hakkında başlatılan soruşturmada Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturmaya yer olmadığı kararı verildi.

Diyarbakır Emniyet Müdürü Recep Güven, atanmasının hemen ardından düzenlediği kahvaltılı basın toplantısında yaptığı açıklamayla tepkilere neden olmuş ve bazı dernek ile vatandaşlar Güven hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı'nın basında yer alan haberler ile suç duyuruları üzerine yaptığı incelemeleri sonuçlandırdı. Yapılan inceleme sonunda Recep Güven hakkında soruşturmaya yer olmadığı belirtilen karar verildi. Savcılık kararında, “Konuşmanın bütünlüğü ele alındığında suçla ilgili maddi ve manevi unsurlar oluşmadığından soruşturmaya yer olmadığı kararı verilmiştir” denildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.