Bölge Haber Girişi : 09 Ocak 2011 00:10

Öğrenci temsilcileri ile görüşecek!..

Öğrenci temsilcileri ile görüşecek!..
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversitelerin öğrenci temsilcileriyle 27 Ocak'ta Erzurum'da görüşeceğini açıkladı.

Erzurum Ajans-AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın üniversitelerin öğrenci temsilcileriyle 27 Ocak'ta Erzurum'da görüşeceğini açıkladı.

Samanyolu Haber'e konuşan Çelik, daha önce üniversite rektörleriyle bir araya gelen Başbakan Erdoğan'ın üniversite öğrenci temsilcileriyle görüşeceğini söyledi. Çelik, toplantının bu kez Dolmabahçe yerine Erzurum'da yapılacağını söyledi. Çelik, tarihi ise 27 Ocak 2011 olarak açıkladı.

Dolmabahçe görüşmeleri kapsamındaki bu buluşma sadece üniversite öğrencilerini değil bütün gençliği kapsayacağını vurgulayan Çelik, Erzurum'daki bu önemli görüşmenin geniş katılımlı olacağını söyledi. Çelik, "Gençlik temsilcilerinin arasında üniversite öğrencilerini temsil eden kimseler olacak. Belli başlı üniversitelerden öğrenci konseyi başkanlarını davet edeceğiz. Diğer gençlik temsilcileri olacak. genç müteşebbisler var. genç iş adamları var. Diğer STK'lar var. Bütün bunları harmanlayıp Türkiye'nin sesi olabilecek bütün bunları davet edilecek." dedi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.