Bölge Haber Girişi : 14 Mart 2011 00:22

Öğrencinin unuttğu çanta paniğe yol açtı!..

Öğrencinin unuttğu çanta paniğe yol açtı!..
Erzurum'da bir öğrencinin kent merkezinde unuttuğu sırt çantası, polisi alarma geçirdi.

Erzurum Ajans-Erzurum'da bir öğrencinin kent merkezinde unuttuğu sırt çantası, polisi alarma geçirdi. Bomba uzmanları tarafından fünye ile patlatılan çantanın içerisinden 4 adet simit, pet şişede su, atkı, bere ve eldiven çıktı. Polis, MOBES'e kameralarına bakarak çantayı unutan kişinin Halk Eğitim Merkezi'nden çıkan bir kişinin olduğunu tespit etti.

Bugün (13 Mart) öğlen saatlerinde 155 Polis İmdat'a yapılan ihbarda, 9'uncu Kolordu Komutanlığı'nın karşısında Halk Eğitim Merkezi önüne siyah spor bir çantanın bulunduğu bildirildi. Kısa sürede olay yerine gelen polis, çevreye güvenlik şeriti çekerek yolu yaya ve kara tarfiğini kapattı. Bomba imha umzanları, özel elbiselerini giyinerek çantanın yanına sinyal bozucu jammeri yerleştirdi. Şüpheli çantayı fünye ile patlatan polis, yaptığı incelemede çantanın içinden 4 adet simit, atkı, bere ve eldiven çıktığını tesbit etti. Bu arada polis MOBESE kamerasından yaptığı tesbitte çantayı Halk Eğitim Merkezi'nden çıkan bir kişi tarafından bırakıldığını belirledi. 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.