Spor Haber Girişi : 15 Haziran 2012 10:30

Olimpik Judocular Erzurum'da kamp yaptı

Olimpik Judocular Erzurum'da kamp yaptı
Türkiye’yi 2012 Londra Olimpiyatlarında ağır siklet bayanlarda temsil edecek olan Gülşah Kocatürk ve diğer olimpik sporcular, Erzurum’da kamp yaptı.
Erzurum Ajans-Türkiye’yi 2012 Londra Olimpiyatlarında ağır siklet bayanlarda temsil edecek olan Gülşah Kocatürk ve diğer olimpik sporcular, Erzurum’da kamp yaptı.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Kayak Eğitim Kamp Merkezi Olimpik Judo Milli takımını konuk etti. Judocular Milli takım antrenörü Mesut Kapan yönetiminde Erzurum’da kamp yaptı. Palandöken’de bulunan Kayak Eğitim Kamp Merkezi’nde kamp yapan olimpik sporcuların arasında 2012 Londra Olimpiyatları’nda Türkiye’yi ağır siklette temsil edecek olan Gülşah Kocatürk’te yer aldı. Kocatürk, Londra’da şampiyonluk için kürsüye çıkacağını söyledi ve kazanacağı madalyanın renginin altın olacağını söyledi. Kamp Müdürlüğü’nü Nurullah Diyarbakır’ın yaptığı Olimpik Judo Milli takımında Antrenör Mesut Kapan, olimpiyatlarda Türkiye’yi temsil edecek olan Gülşah Kocatürk ile diğer sporcuların pestilini çıkartırken, Erzurum’da mükemmel bir ortamda kamp yaptıklarını söyledi. Kapan, Milli takım olarak Antalya kampının ardından, İspanya’ya gideceklerini ve döndükten sonra Londra için son hazırlık kampını da Erzurum’da gerçekleştireceklerini ifade etti.

KUVVET VE DAYANIKLILIK ÇALIŞTILAR

Judo Federasyonu tarafından Erzurum’da düzenlenen Olimpik Judo Milli takım kampında sporcular, kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptılar. Günde çift idman yapan judocular, Erzurum’da kamp yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını belirterek, Erzurum kampının ideal geçtiğini söylediler. Antrenör Mesut Kapan, Erzurum kampının çok iyi geçtiğini ve tesislerin mükemmel olduğunu belirterek, “İl Müdürü Fatih Çintimar bizimle çok yakından ilgilendi, personeli de bize çok iyi bir çalışma ortamı sağladı. Zaten Erzurum’un ve Palandöken Dağının yükseklik kampı için ne kadar önemli bir merkez olduğunu artık dünyada bilmeyen kalmadı. Antalya ve İspanya dönüşü yine Erzurum’da kamp yapacağız” dedi.
2012 Londra Olimpiyatlarında Türkiye’yi temsil edecek olan Gülşah Kocatürk ise yaptığı açıklamada Erzurum kampının çok iyi geçtiğini belirterek, hedefinin Londra’da şampiyonluk kürsüsüne çıkmak olduğunu söyledi. Genel klasmanda dünyanın en iyi sekiz sporcusundan birisi olan ve seri başı olma avantajını yakalayan Gülşah Kocatürk, madalya renginin de altın olacağını şimdiden tüm Türk halkına müjdeledi. Kocatürk, sözlerini şöyle sürdürdü: “Londra’ya olimpiyat şampiyonluğu için gideceğim. Altın madalya için hedef koymayan sporcu, hedefi tutturamaz. Benim amacım Türkiye’ye altın madalya getirmek, bunun için çalışıyorum, başarılı da olacağım”
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.