Bölge Haber Girişi : 28 Temmuz 2010 11:57

Oltu polisinden kırdağ tedbirleri!..

Oltu polisinden kırdağ tedbirleri!..
Erzurum Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçede gerçekleştirilen Kırdağ Şenliklerinde 3 gün boyunca alınan yoğun tedbirler sayesinde her hangi bir olayla

Erzurum Ajans-Erzurum Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğünce ilçede gerçekleştirilen Kırdağ Şenliklerinde 3 gün boyunca alınan yoğun tedbirler sayesinde her hangi bir olayla karşılaşılmazken, alınan güvenlik tedbirleri halk tarafından takdirle karşılandı.
Her yıl Oltu Kaymakamlığı ve Oltu Belediye Başkanlığı‘nın ortaklaşa tertip ettikleri geleneksel Kırdağ Şenliklerinin hafta sonunda Oltu ilçesinde Kırdağ Mevkiinde yapıldı. Yağışlı hava nedeniyle şenliklerin ikinci günündeki etkinlikler iptal edildi.
Şenlik sebebiyle ilçe ve il dışından de gelenlerle beraber yaklaşık 20 bin den fazla vatandaş şenlik alanından ilçe merkezine döndü. İlçe merkezinde vatandaşlar alış veriş yaparlarken Oltu İlçe Emniyet Müdürlüğü‘nün almış olduğu yoğun güvenlik önlemleri sayesinde herhangi bir olumsuzluk yaşamadılar.
İlçe Merkezinde motorize polis ekipleri devriye gezerken, yaya devriye polisleri ise vatandaşların yoğun olarak bulundukları kahvehane, alış veriş merkezleri ve internet kafelerin çevrelerinde kimlik kontrolleri yaptı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.