Bölge Haber Girişi : 11 Mart 2011 16:27

Oltu'da yangın tatbikatı!..

Oltu'da yangın tatbikatı!..
Oltu ilçesinde Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan yangın ekibi tarafından tatbikat yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde Emniyet Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan yangın ekibi tarafından tatbikat yapıldı. Ekiplerin yangına karşı mücadelede bilgi ve becerisini artırmak, hareket tarzlarını belirlemek için yapılan tatbikat, gerçeği aratmadı.
 
 
Emniyet Müdürlüğü binasında gerçekleştirilen tatbikatta polislerden oluşan yangın ekibi, kalorifer dairesinde kazandan sıçrayan kıvılcımların odun ve kağıt parçalarını tutuşturarak çıkardığı yangını söndürmek için kısa sürede harekete geçti. Yangın haberini alan haber alma ekibinin ilk olarak itfaiye ve 112 Acil Servis görevlilerine haber vermesiyle devam eden tatbikatta söndürme ekipleri, yangın tüpüyle kalorifer dairesine inerek yangına müdahale etti. Yangına müdahale ederken çıkan karbonmonoksit gazlarından dolayı bir polis memurunun zehirlendiği tatbikatta, yaralanan 2 personele, 112 Acil Servis ekiplerince müdahale edildi.
Yangın bölgesine yakın kurtarılması gereken evrak ve eşyaların kurtarıldığı, personelin kontrollü olarak tahliye edildiği gerçeği aratmayan tatbikat, başarıyla sona erdi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.