Spor Haber Girişi : 16 Nisan 2013 14:16

Oltulu güreşçiler üçüncü oldu

Oltulu güreşçiler üçüncü oldu
Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şehit Polis Yücel Gür Serbest Güreş Müsabakalarında Oltu Güreş Eğitim Merkezi takım halinde üçüncü oldu.
Erzurumajans-Polis Haftası etkinlikleri kapsamında düzenlenen Şehit Polis Yücel Gür Serbest Güreş Müsabakalarında Oltu Güreş Eğitim Merkezi takım halinde üçüncü oldu.
12 takımın katıldığı turnuvada Oltulu güreşçiler beklenilenin üzerinde bir performans gösterirken hemen tüm kategorilerde derece yaptılar.

27 kiloda Onurcan Karabulut ve 38 kiloda Hasan Gökçe birinci, 32 kiloda Hasan Gör ve 56 kiloda Halit Özay ikinci, 30 kiloda Furkan Gökçe ve 42 kiloda Muhammet Ali Yaşarbaş ise beşinci olarak takım halinde Oltu'ya üçüncülük kupası kazandırdılar.
Turnuva dönüşü güreşçiler, Oltu Belediyesi Güreş Eğitimi Merkezi Antrenörü Erturan Ay nezaretinde Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek'i makamında ziyaret ettiler.
Güreşçileriyle yakından ilgilenen Başkan Ziyrek, "Güreşçilerimizle ne kadar övünsek azdır. Göğsümüzü kabarttılar. Hepsini yürekten kutluluyorum." diyerek güreşçilere hem harçlık verdi hem de mangal ziyafeti çekti.

Turnuvaya İlçe Kapalı Spor Salonunda yaptıkları hazırlıklarla katıldıklarını belirten Antrenör Erturan Ay ise "Avrupa ikincisi Güreşçimiz Yakup Gür'ün almış olduğu başarı, diğer güreşçi çocuklarımız üzerinde olumlu bir etki yapmıştır. İmkânlarımız nispetinde bu turnuvaya hazırlanmaya çalıştık. Bu konuda her zaman olduğu gibi başta Belediye Başkanımız olmak üzere destek ve katkılarını esirgemeyen İlçe Spor Müdürü Lokman Güney'e de teşekkür ediyoruz. Elde etmiş olduğumuz bu başarıda büyük katkıları olmuştur." dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.