Siyaset Haber Girişi : 04 Ekim 2015 19:45

Orhan Deligöz: Biz bir bütünüz, et tırnak gibiyiz

Orhan Deligöz: Biz bir bütünüz, et tırnak gibiyiz
AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına Palandöken ilçesinde devam etti.
Erzurumajans-AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, seçim çalışmalarına Palandöken ilçesinde devam etti.

Palandöken Belediyesi Fen İşleri şantiyesinde Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın düzenlemiş olduğu muhtarlarla yemekte buluştu.

Orhan Deligöz, "Ben AK Parti'nin 5. sıra adayıyım ya ben meclise gideceğim yada PKK uzantılı HDP'nin vekili gidecek. Erzurum olarak alnımızdaki bu kara lekeyi temizlememiz lazım bunun için siz değerli muhtarlarımıza çok ihtiyacımız var''

Palandöken İlçesi 1.marketlerde bulunan cumartesi pazarını gezen Orhan Deligöz'e Pazar esnafı yoğun ilgi göstererek destek mesajları verdi. Esnafın sorunlarını dinleyen Orhan Deligöz'den pazarcılar kapalı pazar yeri talebinde bulundu.

DELİGÖZ: "BİZ BİR BÜTÜNÜZ, ET TIRNAK GİBİYİZ"

Ak Parti Erzurum Milletvekili adayı Orhan Deligöz, "Ülkemizin önünü kesmeye çalışıyorlar Türk Kürt gibi ayrımlarla böl parçala yut hesabı yapıyorlar. Oysaki bizim böyle bir ayrımımız söz konusu dahi olmaz. Çünkü biz et tırnak olmuşuz. Yarımız ayrımız olmaz. Kürt hakkını savunuyoruz diyenler Kürde zülüm ediyor. Yakıyor yıkıyorlar ve ülkenin birliğine dirliğine bomba koyuyorlar. Böyle mi hak savunuluyor. Oysaki güçlü Türkiye için birlik ve beraberlik içerisin de olmalıyız. Ben kızımı Diyarbakır da bir Kürt aileye verdim. Böyle bir ayrımımız olsaydı verir miydik? Bu ayrımcılığı ülkenin gelişmesine engel olmak için dış mihrakların ve onların maşası olan iç uzantıları çıkarıyor ve benim güzel Kürt kardeşlerimin aklını çeliyorlar. Buna biz fırsat vermedik sizler de vermeyin" dedi. Milletvekilli Adayı Deligöz sözlerini şöyle sürdürdü; Son bir haftadır Palandöken ilçesinin bazı semtlerini gezdim. Palandöken Belediyemizin yerel hizmetlerde yaptığı başarısına bir kez daha tanık oldum. Bütün muhtarlarımız memnun bizim de Palandöken'den beklentimiz çok yüksek. Özelikle köy mahallelerimizi de girilmedik neredeyse sokak ve yol kalmamış kilit taşı ile kaplanmış yollar ve sokaklar. Köy Mahallelerimizin yeniden yapılanması noktasında Palandöken Belediyesi yeni bir çığır açtı. Merkez mahallelerimiz dede durum farklı değil. Bütün mahallelerde de bundan dolayı büyük bir teşekkür ve teveccüh var. Yapılan hizmetlerin insanları memnun ettiğinin herkes farkında. Bu hizmetlerin devamını muhtarlarımız ve insanlarımız yine AK Parti'den bekliyor. Durmak yok hizmete devam, çalışmaya devam. İnşallah yine belediyelerimizle yerel yönetimlerimizle hep beraber bu işlerde öncü olan bizler olacağız" diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.