Eğitim Haber Girişi : 13 Mart 2016 16:23

Özel Bilge Koleji rehber öğretmenleri ile buluştu

Özel Bilge Koleji rehber öğretmenleri ile buluştu
Erzurum'daki Özel Bilge Anadolu Lisesi, eğitim ve öğretimin iyi bir seviyeye çıkarılması için 50'den fazla rehber öğretmenini bir araya getirdi.
Erzurumajans-Erzurum'daki Özel Bilge Anadolu Lisesi, eğitim ve öğretimin iyi bir seviyeye çıkarılması için 50'den fazla rehber öğretmenini bir araya getirdi. Düzenlenen toplantıya katılan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli Eğitim Bakanlığının dinamik bir yapısının olduğunu belirterek, başarılı olmanın yolunun özverili öğretmenlerle sağlanabileceğini söyledi.

Eğitim felsefesinde öğrencilerin hayallerini gerçekleştirmede köprü vazifesi üstlenen Özel Bilge Koleji, Erzurum'un bilge rehberlikçilerinden daha başarılı nasıl olunalabilir ? Sorusunu masaya yatırdı. Rehber öğretmenleri ile düzenlenen akşam yemeğinde bir konuşma yapan Özel Bilge Anadolu Lisesi Kurucu Müdürü Abdullah Samancı, Bilge Koleji'nin eğitim programlarını, uygulamalarını, okulda yer alan sosyal ve kültürel faaliyetlerin neler olduğunu, öğrencilerin eksiklerinin nasıl tespit edildiği ve giderildiği, öğrencilerin başarıları için kış ve yaz kamplarının ne şekilde uygulandığı ve elde edilen başarıların neler olduğunu anlattı.

Toplantıya katılan AK Parti Erzurum Milletvekili İbrahim Aydemir, Milli Eğitim Komisyonundaki çalşmaları yakından takip ettiğini, Milli Eğitim Bakanlığının çok dinamik bir yapısının olduğunu, okullarımızda başarılı olmanın yolunun ancak özverili öğretmenlerle elde edilebileceğini ifade etti. Özel Bilge Koleji Kurucu Müdürü Abdullah Samancı'ya böyle bir toplantıyı düzenlediğini için teşekkür eden Aydemir, "Eğitimcilerin böyle özverili çalışmaları bizleri sevindiriyor" dedi

Sohbet havasında ve fikir alışverişi şeklinde geçen yemeğin sonunda Özel Bilge Koleji katılımcılara gecenin anısına çeşitli hediyeler verdi.

Turgay İPEK/DHA
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.