Bölge Haber Girişi : 04 Temmuz 2011 11:43

Palandöken Belediyesi ilkleri yaşıyor!..

Palandöken Belediyesi ilkleri yaşıyor!..
Palandöken Belediyesi kurulduğu günden beri ilk defa 155 işçi personeline toplam 168 bin 643,64 TL tutarındaki ikramiyesini eksiksiz ve zamanın da ödedi.

Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi kurulduğu günden beri ilk defa 155 işçi personeline toplam 168 bin 643,64 TL tutarındaki ikramiyesini eksiksiz ve zamanın da ödedi.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, 155 belediye işçisinin 900 TL ile bin 300 TL arasındaki ikramiyeleri hesaplarına yatırıldı.

Ücretlerin zamanında ve tam olarak ödenmesinin işçiye verdikleri kıymetin bir göstergesi olduğunu söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Bizler, belediyeyi devraldığımız zaman işçiye ciddi bir borç vardı. Şöyle ki işçinin 1999 yılından beri alacağı vardı. İkramiyeler de dengesiz bir ödem tablosu oluşmuştu bazı işçimizin 11 bazı işçimizin hiç ikramiye alacağı yoktu. Düzenleme yaparak iki yıl içerisin de hem işçiye 1999 yılından kalma alacaklarını ödedik hem de ileriye doğru ödemelerimizi yaptık. Yani bugün itibariyle ne işçimize maaş nede ikramiye borcumuz var. Tamamını ödedik. Palandöken Belediyesi’nin, geçmişe dönük personeline borcu olmadığı gibi, fazla mesai, ikramiye ve diğer sosyal alacaklarının zamanında ödüyoruz. Yaptığımız bu ödemeyi de personelimiz güle güle harcasınlar” dedi.

BİRLİKTELİĞE ÖNEM VERİYORUZ

Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Palandöken Belediyesi’nin bir aile olduğunu sevinçleri de üzüntüleri de birlikte yaşaması gerektiğini anlatarak bu birlikteliğe çok önem verdiğini ifade etti. Belediye personelinin üst kademeden en alt kademeye kadar hepsinin dert ve sıkıntılarına ortak olduğunu belirten Başkan Bulutlar, personelin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmalar içerisinde olduklarını kaydetti.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.