Erzurum Haber Girişi : 31 Aralık 2011 18:36

Palandöken`de eksi 20 derecede oryantal şov

Palandöken`de eksi 20 derecede oryantal şov
Kış turizminin önde gelen mekanlarından Palandöken Kayak Merkezi`nde, hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düştüğü karlı doruklarda, ateşin çevresinde yapılan oryantal gösteri, turistlerin büyük beğenisini topladı.
Erzurum Ajans-Kış turizminin önde gelen mekanlarından Palandöken Kayak Merkezi`nde, hava sıcaklığının sıfırın altında 20 dereceye kadar düştüğü karlı doruklarda, ateşin çevresinde yapılan oryantal gösteri, turistlerin büyük beğenisini topladı.

Yeni yıla saatler kala Palan Oteli`ni dolduran Rus, Ukrayna, İran, Hollanda ve Türkiye`nin dört bir tarafından gelen müşteriler çılgın bir gece yaşadı. Paladöken`in doruklarında düzenlenen partiye katılan misafirlere barbekü ve sıcak şarap ikram edildi.

Deniz seviyesinden 2 bin 100 merte yükseklikteki Palan Otel`in çam ağaçları arasından geçen kayak pistinde toplanan tatilciler, meşaleli kayak, ateş şov, havai fişek gösterisinin ardından mezdeke grubu `Oryent`in göbek şovu tatilcileri çoşturdu. Çıplak ayakla karda tüm hünerlerini gösteren Meryem, Saniye ve Özlem büyük alkış aldı. Yaklaşık 15 dakika yakılan ateşin çevresinde göbek atıp tatilcilere heyecanlı dakikalar yaşatan `Oryent` grubu hızla kapalı bir mekana geçerek üşüyen ayaklarını ısıttı.

HİÇ UNUTMAYACAĞIZ

İ
lk kez karda şov yaptıklarını söyleyen Özlem, "Buraya İzmir`den geldik. Karda değil oynamak, uzun süredir karı görmüyoruz. Turistlerin isteği üzerine gösterimizi karda yaptık. Bir an ayağımızın kayıp ateşe düşeceğiz diye çok korktuk. Ama bizim içinde değişiklik oldu. Karda dans etmek gerçekten çok zormuş. Ayrıca bayağı bir üşüdük. İnsanların kat kat giyindiği bir mekanda bizim yarı çıplak olmamız çılgınca bişey. Bu günü hiç unutmayacağız" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • Mökkem dadaş 01 Ocak 1970 02:00

    Gerçekten çok önemli bir haber vermişisniz. Dansözün göğüsleri falanda güzelmiş, eminim izleyenleri almış götürmüştür bir yerlere, soğuk palandöken eteklerinden sıcacık hatta ateşin beyinleri kaynattığı yerlere?. Sahi ya siz erzurum medyasısınız acaba o gece anadolu gençlik derneğinin mekkenin fethi programını vermemeniz için o sıcak yerlerden haber mi geldi ? (Editörün Notu: Hangi etkinliğinize çağırdınız da gelmedik...)

  • HASAN 01 Ocak 1970 02:00

    ARKADAŞLAR ORADA EĞLENEN INSANLAR TURİST VE MÜSLÜMAN DİİLLER ARTIK BUNLARI AŞMAMIZ LAZIM BIRAKIN INSANLAR ISTEDIĞİ GİBİ EĞLENSIN HESAP MAHSERDEDIR EĞER TURIZİM ŞEHRİ OLACAKSAK BUNLARA ALIŞMAMIZ LAZIM

  • AK KURT 01 Ocak 1970 02:00

    maneviyat şehri Erzurum`a yakışmadı yazıklar olsun!!!

  • n.karataş 01 Ocak 1970 02:00

    sizin yarıçıplakolmanız çılgınlık değil edepsizlik.sadece..Erzurumuda bozmaya başladılar.buşehre asla yakışmıyor bu görüntüler..