İlçeler Haber Girişi : 08 Aralık 2012 14:00

Palandöken'de işçiler sendikayı protesto etti

Palandöken'de işçiler sendikayı protesto etti
Palandöken Belediye İşçileri, Bağlı Bulundukları Sendikayı Protesto Etti.
Erzurumajans-Palandöken Belediyesin de çalışan ve Hizmet İş Sendikasına kayıtlı işçiler, Sendikanın kendi menfaatlerine göre sendikacılık yaptıkları gerekçesiyle yapılacak olan Hizmet İş Sendikasını 5. Olağan Genel Kurulanan katılmama kararı alarak protesto etti.
Belediyede Sendika delegesi olan ve delege adına bir açılama yapan Haşim Ali Aydın, Çalıştıkları Palandöken Belediyesi ile hiçbir sorunlarını olmadığını aksine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutların işçisine sahip çıktığının hatırlattı. İşçi delegesi Haşim Ali Aydın ,”  Bağlı bulunduğumuz Hizmet İş Sendikası yönetimini işçilere yönelik hiçbir zaman sorumluluk almadı. Aksine Belediye Başkanı Orhan Bulutlar bize sahip çıkmış işçisini yanda olduğunu göstermek adına son 4 yıldır geçmişe yönelik maaş, ikramiye ve sosyal haklarını tamamen vermiş tek bir kuruş alacağımız kalmamışken sendika kendi alacağına Şahin olurken bizleri mağdur etti. Sendika geçmiş yıllara ait biriken aidatına tahsil etmek için belediyeyle hiçbir uzlaşı yoluna gitmeden, işçisini ekmek parasına, işçisini nafakasına, işçisini maaşına haciz koydurarak biz işçileri mağdur duruma düşürdü. Belediyeni hesapları bulunan banka müdürlerine soruşturma açılmasını talep etmeleri. Maaşlarımızı elden ödenmesine sebep oldukları için Bizler Belediye işçileri olarak yapılacak olan Hizmet İş Sendikasının 5. Olağan Kongresine katılmama kararı alarak protesto ediyoruz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.