Erzurum Haber Girişi : 08 Aralık 2012 13:30

Büyükşehir'de kar seferberliği

Büyükşehir'de kar seferberliği
Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını şehrin dört bir yanında sürdürüyor.
Erzurumajans-Büyükşehir Belediyesi, karla mücadele çalışmalarını şehrin dört bir yanında sürdürüyor. Ekipler, ana arterler başta olmak üzere, yaya ve trafik yoğunluğunun yaşandığı bölgelerde hummalı bir çalışma sergiliyor.

Erzurum’da önceki gün başlayan ve aralıklarla devam eden kar yağışı, günlük yaşamı olumsuz yönde etkilerken, Büyükşehir Belediyesi de, karla mücadele çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor. Şehrin dört bir yanında sürdürülen karla mücadele çalışmaları kapsamında ana arterler ve yaya kaldırımları da temizleniyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, “Kar yağışının başladığı ilk günden beri ekiplerimiz seferber olmuş durumda. Şehir merkezindeki ana arterler başta olmak üzere, merkez ilçelerimizde de karla mücadele çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Ana arterlerde araç trafiğinin aksamaması için her türlü önlemi almış olmakla birlikte, yaya kaldırımlarını da anında temizliyor ve buzlanmayı önlüyoruz” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.