Bölge Haber Girişi : 03 Şubat 2011 00:18

Palandöken'e 5 günde 5 bin ziyaretçi!..

Palandöken'e 5 günde 5 bin ziyaretçi!..
Son yılların en kurak dönemini geçtiğimiz günlerde geride bırakan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, 25. Üniversiteler arası Kış Oyunları (UNIVERSIADE) ile gelen turist ve sporcular sayesinde son 5 gün içerisinde 5 bin kişiyi ağırladı.

Erzurum Ajans-Son yılların en kurak dönemini geçtiğimiz günlerde geride bırakan Erzurum Palandöken Kayak Merkezi, 25. Üniversiteler arası Kış Oyunları (UNIVERSIADE) ile gelen turist ve sporcular sayesinde son 5 gün içerisinde 5 bin kişiyi ağırladı.

Kar yağışının azlığı sebebiyle durgun bir sezon geçiren Palandöken Kayak Merkezi, kar yağışının ardından özellikle yarış saatlerinde adeta insan akınına uğruyor. Yarışlar yapıldığı sırada, renkli görüntülere sahne olan Palandöken, kayak yapmaya ve kaymaya çalışan küçük çocuklar, yürümekte zorluk çeken yaşlı insanlar, ve yarışları izlemeye gelen izleyicilerle dolup taşıyor.

Kar yağışından önce sakin dönemlerinden birini geçiren Palandöken, yarışlar yapıldığı sırada son 5 gün içerisinde 5 bin kişiyi ağırladı.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.