İlçeler Haber Girişi : 07 Ağustos 2012 14:30

Palandöken'in asfalt hamlesi sürüyor

Palandöken'in asfalt hamlesi sürüyor
Palandöken Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Belediye ekipleri, şehir merkezinde 1’ci ve 2. Marketlerin bulunduğu Şehit İsmail Aksu Mahallesi’nde karo, bordür ve asfalt döküm çalışmalarını sürdürüyor.
Erzurum Ajans-Palandöken Belediyesi’nin başlattığı asfalt seferberliği tüm hızıyla sürüyor. Belediye ekipleri, şehir merkezinde 1’ci ve 2. Marketlerin bulunduğu Şehit İsmail Aksu Mahallesi’nde karo, bordür ve asfalt döküm çalışmalarını sürdürüyor.
Palandöken Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin Şehit İsmail Aksu Mahallesinde başlattığı çalışmalar yerinde inceleyerek detaylı bilgi alan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,”Palandöken halkından en çok şikayet aldığımız konulardan biri yollardı. Hazırladığımız plan çerçevesinde asfaltlama çalışmalarımız sürüyor. Palandökenin modern bir turizm kentine yakışan yollara kavuşturmaya devam edeceğiz. Asfaltlama çalışmalarımız önümüzdeki yıl da devam edecek. Hedefimiz 2013 yılın yaz ayında ilçede belediyemize ait cadde ve sokaklar da asfaltlanmamış yol, yapılmamış kaldırım kalmayacak.” dedi.

BAŞKAN BULUTLAR,”NİTELİKLİ ASFALT DÖKÜYORUZ”

Geçmiş yıllarda şehrimiz dökülen asfaltların kısa ömürlü, birkaç ay içerisinde aşınan, çukurlar oluşan, lastik tutma kapasitesi düşük, ses ve trafik kirliliğine yol açan günü kurtaran asfaltlar döküldüğünü söyleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,"Biz buna son verme adına çok ciddi ihaleler yaparak en az 5 yıl garantili ve nitelikli asfalt döküyoruz. Bu uygulamamız üç yıldır devam ediyor. 2012 yılı yaz sezonu için nitelikli ve standartlara uygun 30 bin ton asfalt serim çalışmamız aralıksız devam ediyor. Ramazan ayın da olmamız çalışmamıza asla engel değil. Çünkü gece- gündüz aralıksız serme işlemlerimiz sürüyor” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.