Bölge Haber Girişi : 12 Haziran 2010 00:02

Pasinler'de AK Parti zirvesi!..

Pasinler'de AK Parti zirvesi!..
Erzurumun Pasinler ilçesinde düzenlenen Yerel Yönetimler toplantısinda AK Parti yöneticileri teşkilat mensupları ile bir araya geldi.

Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesinde düzenlenen Yerel Yönetimler toplantısinda AK Parti yöneticileri teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
Pasinler Belediyesi meclis salonunda yapılan toplantının açılış konuşmasını Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç yaptı. Kılıç, yerel yönetimler olarak her iki ayda bir yapılmak üzere başlattıkları yerel yönetimler toplantısının sürekli yapılacağını söyleyerek belediye başkanlarının ve İlçe yönetimlerinin bu toplantıları katılması gerektiğinin altını çizdi. Kılıç, belediye başkanlarının ve belediye meclis üyelerinin seçildikten sonrada ilçe başkanlarına yardım etmesi gerektiğini söyledi.
Toplantıya ev sahipliği yapan Pasinler Belediye Başkanı Ünsal Sertoğlu da öncelikle AK Parti Erzurum yerel yönetimler toplantısının ilkinin kendi ilçelerinde yapılmasından son derece mutlu olduklarını belirterek, 15 aylık çalışmalarını Ak Partili belediye başkanlarına ve ilçe başkanlarına sinevizyon eşliğinde anlattı. Sertoğlu, bazı konularda belediye olarak güçlerinin yetmediğini, başta Erzurum Büyükşehir Belediyesi olmak üzere büyük belediyelerden yardım talebinde bulunduklarını kaydederek, belediyelerinin kısıtlı imkânlarla çalışmalar yaptığını dile getirdi.
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler ise AK Partinin gerek hükümet olarak gerekse de yerel yönetimler de çok başarılı olduğunu ifade ederek, Erzurum merkezde Ak Partili belediyeler olarak büyük projelere imza attıklarını söyledi.
Pasinler Belediyesi meclis salonunda yapılan Ak Parti yerel yönetimler toplantısına Ak Parti Erzurum İl Yönetimi, Ak Partili Belediye Başkanları, Ak Parti İlçe Başkanları, Gençlik Kolları ve Kadın Kolları yöneticileri katıldı.
Toplantı sonrası Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Cumhuriyet Caddesinde Pasinlerli esnafları gezerek sorunlarını dinledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.