Bölge Haber Girişi : 10 Nisan 2011 14:15

Pasinler'de bilgi ve etkinlik yarışması!..

Pasinler'de bilgi ve etkinlik yarışması!..
Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğünün tertiplediği Erzurum İli İmam Hatip Liseler arası ikinci bilgi ve etkinlik yarışması sona erdi.

Erzurum Ajans-Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretim Genel Müdürlüğünün tertiplediği Erzurum İli İmam Hatip Liseler arası ikinci bilgi ve etkinlik yarışması sona erdi.

Erzurum’un Pasinler İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü çok amaçlı salonunda düzenlenen Erzurum İli İmam Hatip Liseleri arası bilgi ve etkinlik yarışması sona erdi. Arapça, Şiir, Hutbe, Musiki ve Tiyatro dallarında yapılan yarışma sonucu Erzurum imam Hatip Lisesi Doğu Anadolu bölgesinde ilimizi temsil edecek okul oldu.

Bilgi ve etkinlik yarışmasında Arapça dalında Erzurum İmam Hatip Lisesi, Şiir, Hutbe, Tiyatro dallarına Oltu İmam Hatip Lisesi, Musuki dalında da Pasinler İmam Hatip Lisesi birinci oldu. Bilgi ve etkinlik yarışmasına çok sayıda seyirci izledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.