İlçeler Haber Girişi : 18 Temmuz 2012 11:15

Pasinler'de elektrik kesintisi

Pasinler'de elektrik kesintisi
Erzurum’un Pasinler ilçesinde TEDAŞ’ın yeraltı çalışmalarından dolayı ilçenin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapıldı.
Erzurum Ajans-Erzurum’un Pasinler ilçesinde TEDAŞ’ın yeraltı çalışmalarından dolayı ilçenin bazı mahallelerinde elektrik kesintisi yapıldı.
Pasinler TEDAŞ İşletme Şefi Fatih Güzel, ilçede 4 yıldır TEDAŞ tarafından aralıksız sürdürülen yer altı çalışmaları nedeniyle Kurtuluş Mahallesi, Yeni Mahalle ve Pasinler İbrahim Hakkı Devlet Hastanesi mevkiinde geçici olarak bugün 9.30 ile 12.00 saatler arası elektriklerin kesildiğini belirtti.
Yapılan çalışmalar hakkında da bilgi veren Fatih Güzel, "4 yıldır Pasinler ilçesinde yer altı çalışmaları sürüyor. İlçenin yüzde 70’ne yakın elektrik kablolarının yer altına alındı. Bu yılda yine ilçede iki mahallede yer altı çalışmaları yaptık. Yapılan çalışmalardan dolayı elektrikler geçici bir süreliğine kesildi." dedi.
Güzel, çalışmalar esnasında abonelere ve Pasinlerlilere vermiş olduğukları rahatsızlıktan dolayı özür dilediklerini ifade etti.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.