Spor Haber Girişi : 03 Temmuz 2012 11:15

Potanın Efesi Erzurum

Potanın Efesi Erzurum
Yaz Spor Oyunları’nda basketbolda Erzurum şampiyonluğa koşuyor.
Erzurum Ajans-Yaz Spor Oyunları’nda basketbolda Erzurum şampiyonluğa koşuyor. Antrenör Melih Cinislioğlu yönetimindeki Erzurum karması, üç maçın üçünü de kazanarak hedefe emin adımlarla ilerledi.
Erzurum’da devam eden Yedinci GAP Yaz Spor Oyunları tüm hızıyla sürüyor. Bazı branşlarda müsabakalar biterken, bazılarından maçlar kıran kırana geçen mücadelelere sahne oluyor. Basketbolda da Şu ana kadar Atatürk Üniversitesi Spor Salonu’nda oynadığı iki maçı kazanarak gruptan çıkan ve çeyrek finale yükselen Erzurum karması, potadaki çeyrek final maçlarına dün çıktı. Antrenör Melih Cinislioğlu yönetimindeki Erzurum ekibi dün Bitlis Karması karşısında basketbol şov yaptı. Yeni Erzurum Spor Salonu’nda oynanan ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, diğer illerin temsilcileri ve Basketbol İl Temsilcisi Semahattin Yıldız’ın da izlediği maçta Erzurum karması Bitlis karmasına basket yağdırdı. Erzurum ekibi maçın birinci periyodundan son periyoduna kadar müsabakayı önde götürdü. Mavi-beyazlı besketçiler, rakibi karşısında 75-61 galip geldi. Bu sonuçla Erzurum ekibi üçte üç yaparak, şampiyonluk yolunda iddialı olduğunu gösterdi.

HEDEF ŞAMPİYONLUK

Antrenör Melih Cinislioğlu, ev sahibi olmanın avantajını çok iyi değerlendirerek, şampiyon olmak istediklerini söyledi. 18 takımın mücadele ettiği basketbol maçlarında birbirinden zorlu rakiplerin bulunduğuna işaret eden Antrenör Melih Cinislioğlu, “Oyuncularımı şu ana kadar verdiği başarılı mücadeleden dolayı kutluyorum. İnanıyorum ki, kalan maçlarımızı da kayıpsız geçip, şampiyon oluruz. Şampiyonluk için önce finale çıkmamız lazım, bunu başaracak güçteyiz” diye konuştu.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.