İlçeler Haber Girişi : 23 Temmuz 2012 10:30

Ramazan pidesine 'altın' sürprizi

Ramazan pidesine 'altın' sürprizi
Erzurum'un Oltu ilçesinde ekmek fırını işletmeciliği yapan Şenol Yeniçırak, Ramazan ayı boyunca her gün bir pidenin içerisine çeyrek altın koyarak satışa sunduklarını söyledi.
Erzurum Ajans-Erzurum'un Oltu ilçesinde ekmek fırını işletmeciliği yapan Şenol Yeniçırak, Ramazan ayı boyunca her gün bir pidenin içerisine çeyrek altın koyarak satışa sunduklarını söyledi.
Oltu ilçe merkezinde 10 yıldır fırıncılık yapan Altuneller Ekmek Fırını işletmecisi Şenol Yeniçırak, hem Ramazan ayına bir farklılık katmak hem de müşteri portföylerini artırmak için böyle bir etkinliğe imza attıklarını belirtti. Altuneller Ekmek Fırını hamurkarı İbrahim Kesimal ise Ramazan süresinde böyle bir kampanya düzendiklerini dile getirerek her gün pide içerisine çeyrek altın koyduklarını söyledi. Kampanyadan haberdar olan vatandaşlar fırına akın ederken, iftarlık pide almak için adeta birbirleriyle yarıştı.
Ramazanın ilk gününün talihlisi Arzuman Aydın oldu. Çeyrek altının kendisine çıkmasına çok sevinen Aydın, kendini oldukça şanslı hissettiğini söyleyerek, “İnşallah sonraki günlerde de bana çıkar” dedi.
Bu arada iftar saatini beklerken pide almak için fırın önüne yığılan vatandaşlar ise hem Ramazan ayının manevi hazzını yaşadıklarını hem de çeyrek altın sürpriziyle iftar saatine kadar farklı bir heyecan yaşadıklarını kaydettiler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.