Medya Haber Girişi : 24 Nisan 2013 14:52

Rektör Koçak TV8'e konuştu

Rektör Koçak TV8'e konuştu
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, MNG Kargo`nun 10. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, TV8 ile birlikte hayata geçirdiği, "Aç Kanatlarını Türkiye Projesi" kapsamında yapılan televizyon çekiminde, üniversiteyi anlattı.
Erzurumajans-Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, MNG Kargo`nun 10. Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle, TV8 ile birlikte hayata geçirdiği, "Aç Kanatlarını Türkiye Projesi" kapsamında yapılan televizyon çekiminde, üniversiteyi anlattı.

Yönetmen Duygu Kırna ve sunucu Zeynep Korkmaz ile birlikte TV8 ekibini makamında kabul eden Koçak, üniversitenin geçmişi, bugün geldiği nokta ve gelecekteki hedefleri hakkında bilgi verdi. Üniversitenin şehir, bölge ve ülke açısından önemine değinen Koçak, üniversiteye gelen yabancı öğrenci sayısının her geçen gün arttığını ve Atatürk Üniversitesi'nin uluslararası alandaki faaliyetlerinin gün geçtikçe, daha da geliştiğini ifade etti.

Kış sporlarının, Erzurum ve üniversite açısından önemi hakkında devam eden söyleşi, Koçak'ın "Aç Kanatlarını Türkiye Projesi" nin, başarıyla sonuçlanması dileğiyle sona erdi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.