Spor Haber Girişi : 13 Şubat 2013 18:47

Şampiyon Aydın'dan Çintimar'a ziyaret

Şampiyon Aydın'dan Çintimar'a ziyaret
Gençler Türkiye Boks Şampiyonasında 69 kiloda bronz madalya kazanan Osman Aydın, Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti.
Erzurumajans-Gençler Türkiye Boks Şampiyonasında 69 kiloda bronz madalya kazanan Osman Aydın, Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar’ı ziyaret etti. Çintimar, başarısından dolayı Fenerbahçe’nin genç boksörünü kutladı.

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Tunçkılıçspor Boks Antrenörü Ayhan Tunçkılıç ile birlikte kendisini makamında ziyaret eden Milli boksör Osman Aydın’ı kutladı. Bir süre önce Fenerbahçe’ye transfer olan ve Manisa’da yapılan Genç Erkekler Türkiye Boks Şampiyonasında şampiyonluk kürsüsüne çıkan Erzurumlu boksör Osman Aydın’ı başarısından dolayı kutlayan Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Milli boksörü Fenerbahçe’ye transferinden dolayı da kutlayarak ‘hayırlı olsun’ dileğinde bulundu. Manisa’da 69 kiloda Türkiye şampiyonu olan Milli boksör Osman Aydın da Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’a bugüne kadar kendisine ve spora verdiği desteklerden dolayı teşekkür etti. Türkiye Şampiyonu Osman Aydın’a övgüler yağdıran Erzurum GHSİM Müdürü Fatih Çintimar, “İlimizin genç gurur kaynaklarından biri olan Osman Aydın’ın uluslararası arenada ve yurt içinde elde ettiği başarılar bizleri sevindirmiştir. Kendisini ve antrenörlerini kutluyorum” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.