Eğitim Haber Girişi : 01 Mayıs 2013 12:01

Şampiyon Aziziye Koleji

Şampiyon Aziziye Koleji
Erzurum'da 9. Sınıflar arası yapılan bilgi ve kültür yarışması finali Erzurum lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.
Erzurumajans-Erzurum'da 9. Sınıflar arası yapılan bilgi ve kültür yarışması finali Erzurum lisesi konferans salonunda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve istiklal marşının okunması ile başlayan programın açılış konuşmasını il milli eğitim müdürü Abdullah Bilge yaptı. Bilge, "Bugün burada büyük bir mücadele sonucu elemeleri kazanarak finale kalan dört okulumuz bulunmaktadır. Beni en çok sevindiren ilçelerdeki okullarımızın büyük bir gayretle finale kalmış olmaları. Merkezden sadece Azizeye Koleji finale kaldı. Diğer finalistlerimiz Horasan, Narman ve Köprüköy ilçelerimizden çıkmıştır.Bu durum beni hem sevindirmiş hem de üzmüştür" dedi .
Yarışma büyük bir çekişmeye sahne oldu . Yarışma sonucunda Özel Aziziye Koleji 85 puanla birinci, Köprüköy Yağan Lisesi 80 puanla ikinci, Horasan Anadolu Lisesi 60 puanla üçüncü oldu.

Öğrencilere başarı sertifikası ve çeyrek altın hediye edildi. Şampiyon olan Aziziye Koleji Öğrencileri ve İdarecileri büyük sevinç yaşadı. Özel Aziziye Koleji Müdürü Kemal Küçükkaya, "Öğrencilerimizi bu büyük başarılarından dolayı kutluyorum .Özellikle Köprüköy Yağan Lisesi ilçeden gelip Erzurum ikincisi olması yarışmaya büyük bir renk kattı kendilerini tebrik ediyorum" dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • osman demir 01 Ocak 1970 02:00

    varın siz hesap edin her sene bir öğrenciden al 15 20 milyar ondan sonrada il birincisi ol. Bu başarımıdır acaba zaten zeki çocukları, imkanı olan çocujları topluyorsun 100 puan alman lazım ama ne gezer.