Bölge Haber Girişi : 07 Nisan 2011 15:00

Satranç müsabakaları tam gaz!..

Satranç müsabakaları tam gaz!..
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüplerarası Satranç İl Birinciliği müsabakaları kıran kırana geçiyor.

Erzurum Ajans-Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Satranç İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kulüplerarası Satranç İl Birinciliği müsabakaları kıran kırana geçiyor. Yapılan müsabakalara Gençlikspor, Etikspor, Büyükşehir Belediyespor ve Atatürk Üniversitesi Spor Kulübü katılıyor. Büyük çekişme içerisinde geçen müsabakalarda ilk ayak yarışları tamamlandı. Satranç İl Temsilcisi Akın Yayık, yapılan müsabakaların zevkli ve çekişmeli geçtiğini belirterek, her geçen gün satranca ilginin arttığını söyledi.

Beş hafta sürecek olan Kulüplerarası Satranç İl Birinciliği müsabakalarında şampiyon takımın belli olacağını vurgulayan İl Temsilcisi Akın Yayık, şampiyon takımın temmuz ayının ilk haftasında Konya’da yapılacak olan Kulüplerarası Satranç Türkiye Şampiyonası’nda Erzurum’u temsil edeceğini söyledi.

Yayık, Satranca ilginin önümüzdeki dönemlerde daha da artacağını belirterek, hedeflerinin daha geniş katılımlı bir takımla lig düzenlemek ve lig müsabakalarını daha geniş bir zamana yaymak olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.