Erzurum Haber Girişi : 21 Ekim 2015 18:30

Sekmen: Terör olmasa çok daha güzel hizmetler yapacağız

Sekmen: Terör olmasa çok daha güzel hizmetler yapacağız
Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuk olduğu "Bakış" adlı programda, bölgede terör olmasa daha güzel hizmetler yapılacağını kaydetti.
Erzurumajans-Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, konuk olduğu "Bakış" adlı programda, bölgede terör olmasa daha güzel hizmetler yapılacağını kaydetti. 

Başkan Sekmen, Haber Türk kanalında yayınlanan "Bakış" adlı canlı yayın programının konuğu oldu. Programda Erzurum'a yaptıkları hizmetleri anlatan Sekmen, bölgede terör olmasa daha güzel hizmetler yapılacağını kaydetti.

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı seçildikten sonra başka illeri kıskandıracak birçok projeyi bir bir gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Mehmet Sekmen, "30 Mart seçimlerinden zaferle çıkarak Erzurum'a hizmete soyunduk." dedi.

Başkan Sekmen programda organize sanayiden, hayvancılığı, kentsel dönüşümden, alt yapıya kadar yaptıkları hizmetleri anlattı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.