Spor Haber Girişi : 29 Ekim 2012 15:00

Şenkayaspor hemşehrilerinin desteğini bekliyor

Şenkayaspor hemşehrilerinin desteğini bekliyor
1995 yılından beri amatör liglerde başarıları ile adından söz ettiren Şenkayaspor’a hemşerileri Mali Müşavir Filiz Yıldız Şimşek tarafından malzeme yardımı yapıldı.
Erzurum Ajans-1995 yılından beri amatör liglerde başarıları ile adından söz ettiren Şenkayaspor’a hemşerileri Mali Müşavir Filiz Yıldız Şimşek tarafından malzeme yardımı yapıldı.

İçinde bulunduğu maddi sorunlara rağmen 18 yıldır ayakta kalma mücadelesi veren Şenkayaspor bütün spor branşlarında elde ettiği başarılara yenilerini eklemeye çalışıyor. Şenkayaspor Başkanı Kadir Erdoğdu beraberinde ve yönetim kurulu üyesi Murat Alemdaroğlu ile birlikte Mali Müşavir Filiz Yıldız Şimşek’i ziyaret ederek klübe katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

1995 yılında kurulan, U13, U16 ve U17 futbol turnuvalarında boy gösteren, bununla da kalmayarak çeşitli masa tenisi ve satranç turnuvaları düzenleyen kulübün kurulduğu günden bu yana başkanlığını yapan Kadir Erdoğdu, Şenkaya’nın ileri gelenleri başta olmak üzere Şenkayalılardan da bekledikleri ilgiyi görememekten yakındı. Erdoğdu, “Kulübe herkes adeta sırtını döndü. Toplam 40 üyemiz var, ama kimse sorumluluk almıyor. Fakat tüm bunlara rağmen hemşerilik bilincini taşıyan kişilerin olduğunu inkar edemeyiz. Hemşerimiz Filiz Yıldız Şimşek hanımın çoğu zaman kulübümüzün ihtiyaçlarının temini yönünde desteklerini görmek bizleri sevindiriyor.” diye konuştu.

“ŞENKAYASPOR TANITIM İÇİN BÜYÜK FIRSAT”

Şenkaya Spor Kulübü’nün bugüne kadar güzel işlere imza attığını ve düzenlediği turnuvalarla ilçenin tanıtımına katkı koyduğunu vurgulayan Başkan Erdoğdu, “Başarıyla gururlanmak ve göğüs kabartmak güzel, ama iş sorumluluk almaya gelince, Şenkayalı hemşerilerimiz ortada yok.” şeklinde konuştu. Her 3 yılda bir kongre yaptıklarını ve 1995 yılından bu yana kulübün başkanlığını mecburi olarak kendisinin yürüttüğünü dile getiren Kadir Erdoğdu, “İlçemizin adını taşıyan kulübümüze en büyük ilgisizliği ise, maalesef Şenkayalılar gösteriyor. Tüm bu olumsuzluklara rağmen ben bana düşen görevi en iyi şekilde yapma gayretindeyim.” dedi.

“KAPANMANIN EŞİĞİNDEN DÖNDÜK”

Şenkaya Spor Kulübü’nün, ilçenin adını taşıyan bir değer olduğunu ve herkesten önce de bu kulübe Şenkayalıların sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Erdoğan, “Üyelerimiz başta olmak üzere hemşerilerimizin de bu kulübe katkısı yoktur. Kendi kıt imkanlarımızla ayakta durmaya çalışıyoruz. Ama arık tek taraflı fedakarlık dönemi kapandı. Bugüne kadar kulübe duyarsız kalanları, bir nebze de olsa sorumluluk almaya davet ediyorum. Bazı görevler vardır ki, menfaatlerin üzerindedir ve gönül işidir. Şenkaya Spor Kulübü de, bugün fedakârlık beklemektedir.” şeklinde konuştu.

ŞİMŞEK; HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI

Öte yandan Şenkayalı Mali Müşavir Filiz Yıldız Şimşek’de hemşerilerine seslenerek kulübün başarılarının görmezden gelinmemesi gerektiğini söyledi. Kulübün ilçe içerisinde maç yapacak sahası olmadığı için 3 Temmuz stadyumunda maçlara çıktığını hatırlatan Şimşek, “İlçemizde yetişen çok sayıda iş adamı ve bürokratlarımız var. 18 yıla aşkın geçmişi olan bu kulübe daha iyi imkanlar verilmesi halinde başarılarının ülke sathına yayılacağına eminim. Bu yüzden herkesin elini taşın altına koymasını istiyorum. Şenkayaspor ilçenin tanıtımı açısından büyük bir imkandır” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.