Erzurum Haber Girişi : 28 Ağustos 2013 15:21

SGK yöneticilerinden esnaf ziyareti

SGK yöneticilerinden esnaf ziyareti
Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yöneticileri Bağ-Kur kapsamında prim borcu olan esnafı ziyaret ettiler.
Erzurumajans-Erzurum Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğü yöneticileri Bağ-Kur kapsamında prim borcu olan esnafı ziyaret ettiler.

SGK İl Müdür Vekili Nizamettin Durmuş ve Nenehatun Merkez Müdür Vekili Kadir Ercan, Erzurum'da ikamet eden ve Bağ-Kur kapsamında prim borcu olan kişileri işyerlerinde ziyaret ederek borçlarını ödemeleri halinde sahip olacakları haklar hususunda bilgilendirmelerde bulundular.

Erzurum Sosyal Güvenlik Kurumu olarak aralıklarla bu ziyaretleri gerçekleştirdiklerini dile getiren SGK yöneticileri, Esnaf ve Sanatkar kesiminin büyüyen ve gelişen ekonomide olumsuz yönde etkilenmemeleri için çalışmalar yaptıklarını belittiler.

Ziyaret edilen esnaflarda kendi primlerinin yüksek olduğunu SSK kapsamında yapılan bölgesel teşviklerden küçük esnafında yararlandırılmasının Bölgelerarası dengeli gelişmeye, büyümeye katkı sağlayacağını, Küçük işletmelerde üretimin ve istihdamın artırılmasını Kayıt dışılığı azaltacağını söylediler. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.