Bölge Haber Girişi : 27 Kasım 2010 14:20

Short track heyecanı Erzurum'da başladı!..

Short track heyecanı Erzurum'da başladı!..
Short Track (Kısa Mesafe Hız Pateni) Anadolu Kupası test yarışları Erzurum'da başladı.

Erzurum Ajans-Short Track (Kısa Mesafe Hız Pateni) Anadolu Kupası test yarışları Erzurum'da başladı. 3 gün sürecek turnuva sonrasında dereceye giren sporculara madalya verilecek.

Palandöken ilçesinde 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları için yaptırılan Buz Pateni Salonu'nda yapılan yarışlara, Türkiye ile birlikte Bulgaristan, Slovakya, Romanya, Macaristan ve Bosna-Hersek'ten 22'si bayan, 29'u erkek toplam 51 sporcu katılıyor.

Türkiye Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ercüment Yıldırım, yarışmanın 2011 yılında Erzurum'da yapılacak Dünya Üniversitelerarası Kış Spor Oyunları öncesi test amacını taşıdığını söyledi. Yarışmaların 28 Kasım'a kadar devam edeceğini belirten Yıldırım, "Anadolu Kupası, organizasyon öncesi test amacıyla düzenlediğimiz bir turnuva. 2011 Dünya Üniversiteler Kış Oyunları short track yarışmaları 3 gün sürecek. Biz de turnuvayı 3 gün yapacağız. Müsabakalardan sonra dereceye girecek sporculara madalya vereceğiz. Ayrıca, ilk üçe girecek ülkelere de kupa vereceğiz." diye konuştu.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.