Spor Haber Girişi : 08 Ocak 2015 08:30

Sneijder için Juve ile kıran kırana

Sneijder için Juve ile kıran kırana
İtalyan devinin 'bedelsiz transfer' planına, G.Saray karşı atakla yanıt verdi.
Erzurumajans-İtalyan devinin 'bedelsiz transfer' planına, G.Saray karşı atakla yanıt verdi.

HOLLANDALI YILDIZIN ALACAKLARI ERKENDEN ÖDEYEN CİMBOM ELİNİ GÜÇLENDİRDİ

Yeni ve daha avantajlı sözleşme isteği gerçekleşmeyen Sneijder'in menajerinin çabasına, Juventus'un transfer taktiği de eklenince hemen harekete geçen Yarvusat yönetimi, ikinci Hajrovic vakasının önünü kesti.

G.SARAY'ın yıldızı Wesley Sneijder'e talip olan Juventus ile sarı kırmızılı yönetim arasında çok sıkı bir mücadele yaşanıyor. Hollandalı oyuncuyu bedelsiz almak isteyen İtalyan kulübünün atağına karşı atakla yanıt veren Galatasaray, bu mücadelede avantaj sağlayan taraf oldu.

İşte olayın perde arkasında yaşananlar...

Wesley Sneijder'ın menajeri Guido Albers, eski başkan Ünal Aysal'ın görev başında olduğu günlerde, yeni bir sözleşme sözü aldı. Ancak G.Saray'da yönetim değişimi yaşanınca yeni sözleşme de suya düştü. Göreve gelen Yarsuvat yönetimi beklenti içindeki Sneijder'in menajerine "Sezon sonu görüşürüz"' yanıtını verdi.
31 yaşına gelen futbolcusunun G.Saray ve Hollanda Milli Takımı'nda ortaya koyduğu başarılı futbolu bir an önce iyi bir gelire çevirmek isteyen Guido Albers, bu konudaki çalışmalarını yoğunlaştırdı.

ÇABUK OLMANIN FAYDASI

G.Saray yönetimi, menajerin çabasıyla birlikte aleyhine oluşacak durumu gördü ve Wesley Sneijder'ın kontratında boşluğa yol açacak tüm engelleri ortadan kaldırma kararı aldı.
Sneijder'in 31 Aralık 2014 tarihine kadar olan tüm alacakları zamanından önce yatırıldı. Tüm G.Saray takımının aksine Sneijder'in kulüpten hiçbir alacağı bırakılmadı.
Tam bu günlerde Juventus Kulübü de harekete geçti ve menajer Guido Albers ile temas kurdu. Hollandalı'nın alacaklarının ödenmediği bilgisine sahip olan Juventus'un planı, adeta Hajrovic örneğindeki gibi Sneijder'ı bedel ödemeden almaktı. Ancak aynı günlerde Galatasaray, futbolcusuna alacaklarını ödemişti.

AÇIKLAMA VAR, TEKLİF YOK

Sarı kırmızılı kulüp lehine yaşanan gelişmeler sonrası menajer Guido Albers, Juventus'a "G.Saray ile görüşün. Zaten Sneijder de, eşi Yolanthe de G.Saray'da mutlu" diye mesaj yollamak durumunda kaldı. Ardından Juventus Sneijder'ı istediğini resmi ağızlardan dile getirmeye başladı. Juventus CEO'su'nun "Sneijder G.Saray'dan ayrılmak istiyor" şeklindeki sözleri, bir transfer taktiği olarak medyaya yansıdı.

İtalyan basını, her gün Sneijder ile ilgili manşetler atarken, transfer gündemi yaratan Juventus Kulübü ise ilginçtir ki bu süre içinde G.Saray'a hiçbir teklifte bulunmadı.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.