Siyaset Haber Girişi : 23 Ağustos 2012 19:00

SP İl Başkanı Çalık'tan hükümete çağrı

SP İl Başkanı Çalık'tan hükümete çağrı
Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, hükümetin terör konusunda duyarlı olmasını istedi.
Erzurum Ajans-Saadet Partisi İl Başkanı Faik Çalık, hükümetin terör konusunda duyarlı olmasını istedi.
Çalık, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, Gaziantep'te gerçekleşen hain saldırının bayramı zehir ettiğini söyledi. Terör saldırısının güvenlik tedbirleri ve istihbarat konusundaki eksiklikleri gündeme getirdiğini savunan Çalık, şunları söyledi: “Hükümet terör konusunda duyarlı olmalıdır. Bayram olmasına rağmen yaşanan bu olay ve beraberinde bölgede şehit sayısının sürekli artması, bölgedeki yabancı istihbaratında boş durmadığını gösteriyor. Stratejik ortaklık kurduğumuz ülkelerle sağlıklı bir istihbarat koordinasyonu yapılamadığını görüyoruz. İnsanımızın daha detaylı bilgilendirilmesi ve teskin edilmesi gerektiği uyarısını yapıyoruz. İnanıyoruz ki milletimiz provokasyonlara karşı sağduyusunu her zaman olduğu gibi bugünde koruyacaktır. Şehirlerimizde benzer provokasyonların olmaması için gerekli tedbirlerin alınması öncelik taşımaktadır.”
Çalık , lider bir ülke gibi davranmak için gerekli önlemlerin alınmasının önemine değinerek, bölgedeki sıcak gelişmelerin bölge insanının kardeşliğini zedeleyecek boyutlara ulaşmaması için hassasiyet gösterilmesi gerektiğini kaydetti.
Çalık, SP Eski Genel Başkanı Necmettin Erbakan'ın şehit sayısı arttığında , ''Bu şehitler sizi çarpar'' ifadesini kullandığını anımsatarak, terör politikasının yeniden gözden geçirilmesini istedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.
  • emice 01 Ocak 1970 02:00

    hüseyin güllüce refah partisi iktidarında terörü besleyen çekiç güç gönderildi bundan daha büyük çalışmayıda refah iktidardan gidince gördük terör bitme noktasına gelmişti ya sonrakiler...

  • Hüseyin güllüce 01 Ocak 1970 02:00

    Terörü bitirmek için büyük güç olmak gerek sayın saadetliler yada AB NATO gibi islam ülkelerinin de kendi ortak gücü olması lazım gelir. Bu iş konuşmayla olmazzzzz icraat lazımmm oda sizde yok şimdiye kadar ne yaptını yaklaşık bir senede siz iktidar oldunuz ama çözemediniz.

  • yolcu 01 Ocak 1970 02:00

    erbakanı bu millet anlayamadı ya daha çok sürünürüz ..

  • Recep Aydın 01 Ocak 1970 02:00

    Merak ettim bende izledim gerçekten doğruları söylemiş.

  • Hasan Çelik 01 Ocak 1970 02:00

    evet erbakanın o videosunu youtube den izledim adam gerçekleri ta o günden söylemiş tebrik ederim.

  • melik 01 Ocak 1970 02:00

    hasan iktidarda saadet yokki ak parti hocanın öğrencisi ama hocanın dersinden kaçan öğrencisi

  • hasan 01 Ocak 1970 02:00

    necmettin erbakan terörü bitrmişti öğrencileri zirve yaptırdı ,