Spor Haber Girişi : 09 Nisan 2013 23:30

Teşekkürler Galatasaray!

Teşekkürler Galatasaray!
Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-0'ın rövanşında Real Madrid'i 3-2 yenmesine rağmen elendi.
Erzurumajans-Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-0'ın rövanşında Real Madrid'i 3-2 yenmesine rağmen elendi.

Ve maçın hakemi maçı bitirdi.

GOL DK 92:
Ronaldo. Galarasarayın umutlarını bu gol döndürüyor. Benzema ceza sahasnın sağında topla buluştu yerden sert çıkardı. Ronaldo çok sert ve düzgün bir şutla topu ağlarımıza yolladı.

DK 91: Amrabat uzaktan çok sert vurdu yandan dışarı.

3 dakika uzatma eklendi maç sonuna.

DK 89: Arbeloa kırmızı sart gördü. Bir dakika içinde iki kez sarı kart gördü. Önce yaptığı faulden ötürü kart gören Arbeloa iitrazlarına devam edince ikinci sarıdan kırmızı ile oyundan atıldı.

DK 86: Ceza alanı dışında topla buluşan Karim Benzema uzak mesafeden kaleyi düşünüyor, top savunmadan geri geliyor.

Mesut Özil'in yerine  Raul Albiol oyuna giriyor.

DK 81: Sağ kanatta topla buluşan Sabri Sarıoğlu topu ceza alanına gönderiyor. Elmander'in üstünden atladığı topla buluşan Didier Drogba topu ağlara gönderse de ofsayt bayrağı Drogba için kalkıyor.

Galatasaray'da Emmanuel Eboue, yerini Johan Elmander'e bıraktı.

DK 73: Çok tehlikeli gelişen Real Madrid atağında Ronaldı ceza sahası içinde çok sert vurdu ama top üstten dışarıya gitti

Real Madrid'de Gonzalo Higuain oyundan çıktı ve yerine Karim Benzema oyuna girdi.

GOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL DK 72: Drogbaaa........ Goller ard ardına geliyor.Sağ kanattan aldığı topla ceza alanına giren Amrabat, kale sahası içindeki Drogba'ya pasını attı ve Drogba markaj altında çok güzel bir vuruşla topu ağlara gönderdi.

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL DK 70: Sneijder.... Sabri ceza sanası önünde Sneijder'e çok güzel bir pas verdi. Sneijder iyi döndü,ceza sahası içine girdi. Kaleci ile karşı karşıya kaldı ve topu ağlaragödnerdi.

DK 68: Sağ kanatta Sabri ve Eboue iyi paslaştı Sabri arka direğe doğru açtı, Sneijder'den hemen önce Di Maria kafa ile tapu kornere attı.

DK 66: Kullanılan serbest vuruş sonrası barajdan seken top sağ kanattaki Gökhan'a geldi. Gökhan ceza alanına ortasını yaptı. Gelen topa Drogba zor pozisyonda vurdu ama top kaleci Lopez'de kaldı.

Umut oyundan çıktı,Sabri oyuna girdi

DK 61: Sneijder inanılmaz bir gol kaçırdı. Drogba'nın korumaya çalıştığı topu uzaklaştırmak isteyen defans, altı pas üzerinde olan Sneijder'e topu attı. Sneijder çok uygun pozisyonda çok kötü bir vuruş yaparak topu dışarı yollardı.

GOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL DK 57: Eboue...Eboue, ceza sahası dışından çok sert ve düzgün vurdu. Top sol direğin dibinden filelere gitti.

DK 56: Ronalda inanılmaz bir gol kaçırdı.Ceza sahası içinde sağda Di Maria altı pasta boş olan, Ronaldo'ya pasını attı Ronolda topu iyi kontrol edemeyince, vuruşu ayndan dışarı çıktı.

DK 51: Gelişen Real Madrid atağında Modric, savunma arkasına kaçan Higuain'e pasını atmak istedi ama araya Gökhan Zan girdi.

DK 48: Selçuk'un ceza yayı gerisinden yaptığı vuruş üstten auta çıktı

Hamit çıktı Amrabat oyuna girdi.

Ve ilk yarı sona erdi.

İlk yrıya 2 dakikalık bir uzatma eklendi.

Dk 45: Eboue sarı kart gördü.

DK 41: Selçuk'un pasıyla ceza yayı yanında buluşan Umut'un dönerek yaptığı vuruş dışarı çıktı.

DK 37: Sneijder ceza sahasının ilk metresinde sağ çaprazdan kaleye, yerden vurdu. Lopez uzandı ve topa sahip oldu.

DK 33: Temsilcimiz Selçuk ile tehlikeli bir yerden frikik kullandı. Baraja çarpan top kornere çıktı.

Essien oyundan çıkarken, Arbeloa oyuna girdi.

DK 30: Essien arka adelesinde yaşadığı bir sorun yüzünden yerde kaldı.

DK 25: Sneijder sol kanattan içeri orta açtı defans topu kafa ile uzaklaştırdı.

DK 24:Derin bir oh çektik. Ronaldo ceza sahası önünce topğu ile solundan ceza sahasına kaçan Di Maria'ya güzel bir pas attı. Di Maria'nın kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda vuruşu az farkla yandan dışarı gitti.

DK 20: Sneijder hakeme itirazından dolayı sarı kart gördü.

DK 18: Melo ceza sahası içine doğru kaçan Sneijder'e pas atmayı denedi yerde seken top, Sneijder için hızlı.

DK 14: Hamit'in ceza sahası sağ köşesine boş olan Eboue'ye attı pasını, Eboue'nin çevirdiği yerde hiç bir takım arkadaşı yok.

DK 9 : Ronaldo cezasahsı dışından vurdu top Muslera'da kaldı.

GOL DK 8:Ronaldo.Savunmamız topu bir türlü uzakşatıramadı ceza sahamıza açılan ortayı uzaklaştırmya çalışırken top Mesut'un önüne düştü, Mesut sağdan ceza sahasına kaçan Khedira'ya pasını attı, Khedira son çizgiden kalaye paralel ve sert yerden çevirdi. Arka direkte boş kalan Ronaldo topu ağlarımıza gönderdi.

DK 3:Bir anda yüreğimiz ağzımıza geldi. Hızlı gelişen atakta savunmanın arkasına atılan topa Higuain hareketlendi.. Muslera ceza sahası dışına kadar çıkarak topu ayaklarıyla karşıladı.. Kısa düşen topu kontrol eden Di Maria'nın boş kaleye yaptığı vuruş savunmaya çarparak kornere çıktı..

DK 2: Sol çaprazdan Sneijder'in yaptığı ortada Drogba için yüksek olan top auta çıktı.

Maça temsilcimiz başları.

Hakemler ve iki takımın oyuncuları oyun alanına geldiler. Temsilcimiz Galatasaray'a başarılar dileriz..

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi çeyrek finalinde 3-0'ın rövanşında bu akşam Türk Telekom Arena'da Real Madrid'i ağırlıyor.İşte Arena'da ilk 11'ler:

GALATASARAY: Muslera, Eboue, Gökhan, Semih, Riera, Melo, Selçuk, Hamit, Sneijder, Drogba, Umut
YEDEKLER: Eray, Hakan, Sabri, Aydın, Yekta, Amrabat, Elmander
TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

REAL MADRİD: Diego Lopez, Essien, Varane, Pepe, Coentrao, Khedira, Modric, Mesut, Di Maria, Ronaldo, Higuain
YEDEKLER: Casillas, Benzema, Marcelo, Arbeloa, Albiol, Callejon, Morata
TEKNİK DİREKTÖR: Jose Mourinho
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.