İlçeler Haber Girişi : 05 Ekim 2012 14:30

Tortum'da camiler haftası

Tortum'da camiler haftası
Tortum Müftülüğü tarafından Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen programa ilgi yoğun oldu.
Erzurum Ajans-Tortum Müftülüğü tarafından Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle düzenlenen programa ilgi yoğun oldu.

Tortum Müftülüğü Merkez Kur’an Kursu konferans salonunda düzenlenen programa İlçe Kaymakamı Halit Mengi, İlçe Müftüsü Celal Büyük, Emekli İl Müftüsü Halil Korkut kurum amirleri ve Tortum Müftülüğü personeli katıldı.

Program saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. İstiklal Marşının ardından sunulan sinevizyon gösterisi katılımcılardan büyük beğeni topladı. Tortum merkez camii İmam Hatibi Muhammet Aktaş’ın Kur’an-ı kerim okuduğu programda açılış konuşmasını yapan İlçe Müftüsü Celal Büyük camiler ve engelliler temalı bir konuşma yaptı.

Ardından Tortum Müftülüğü görevlilerinden Yusuf Kılınç engellilerin sorunları ve camilerde karşılaşılan problemlerden bahsetti ve bu konuda hazırladığı projeyi tanıttı.

Emekli İl Müftüsü Halil Korkut hocanın konferanslarının ardından Erzurum Ömer Nasuh-i Bilmen eğitim merkezi öğretmenlerinden Nurettin Yıldırım’ın ilahi ve kaside sunumu oldu. Program İlçe Kaymakamı Halit Mengi’nin hayırsever vatandaşlar Gültekin Topal, Hamit Morkoç, H.Ahmet Demirci ve Şerif Akbulut’a teşekkür belgesi vermesiyle son buldu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.