Erzurum Haber Girişi : 10 Nisan 2013 11:41

Tortum'da şehit polisler için mevlit okutuldu

Tortum'da şehit polisler için mevlit okutuldu
Tortum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliği kapsamında Türk Tortum Merkez Camii'nde şehit polis memurları ve teşkilata emeği geçmiş tüm çalışanları için mevlidi şerif okundu.
Erzurumajans-Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında Tortum İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü işbirliği kapsamında Türk Tortum Merkez Camii'nde şehit polis memurları ve teşkilata emeği geçmiş tüm çalışanları için mevlidi şerif okundu. Tortum Din görevlileri tarafından okunan mevlidin duasını ilçe müftüsü Celal Büyük yaptı. Duadan önce misafirlere hitaben konuşan Büyük, konuşmasının genelinde kardeşlik, birlik ve beraberlik vurgusu yaptı. İlçe Müftüsü Celal Büyük, Türk Polis Teşkilatının 168. kuruluş yıldönümü kutlandığını belirterek, "Bu vesileyle tüm emniyet güçlerimizin polis haftasını kutluyorum tüm şehitlerimizi saygıyla ve rahmetle anıyorum" dedi.

Okunan mevlitten sonra İlçe Emniyet Müdürlüğü personeli tarafından vatandaşlara ve davetlilere gül suyu ve tatlı ikram edildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.