Erzurum Haber Girişi : 06 Ocak 2013 12:36

TÜMSİAD Burucu'yla devam dedi

TÜMSİAD Burucu'yla devam dedi
TÜMSİAD Erzurum Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak seçime giren Cafer Burucu yeniden başkan seçildi…
Erzurumajans-TÜMSİAD Erzurum Şubesi’nin Olağan Genel Kurulu’nda tek aday olarak seçime giren Cafer Burucu yeniden başkan seçildi…

Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Erzurum Şubesi Olağan Genel Kurulu dernek binasında yapıldı. Yönetim ve denetim kurulu faaliyet raporları ile bilanço ve gelir gider tablolarının okunması ve ibrasının ardından seçime gidildi. Yapılan seçime tek aday olarak giren Cafer Burucu, üyelerin tamamının oyunu alarak yeniden TÜMSİAD Erzurum Şubesinin Başkanı oldu

Seçimin ardından üyelere bir konuşma yapan TÜMSİAD Erzurum Şube Başkanı Cafer Burucu, üç ayı aşkın bir süredir yürüttüğü başkanlık görevine tekrar seçilmesinden dolayı mutlu olduğunu belirterek üyelere gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür etti. Yıllardan beri Erzurum’da ticaretin içinde olduğunu, sosyal ve ekonomik problemlerin çözümü noktasında özellikle üniversitelerimizin de verecekleri destekle, gerek sivil toplum kuruluşları ve gerekse siyasetçi ve bürokratlarla istişareler yaparak, istihdama yönelik projelerin gerçekleşmesi için mesai harcamaya devam edeceklerini söyledi.
Başkan Cafer Burucu, bugüne kadar TÜMSİAD’a hizmet eden Yönetim Kurulu ve Komisyon Başkanları’na özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ederek, özellikle ERİST 2012 İstihdam Fuarı’nda kendilerine destek veren Erzurum’daki tüm kurum yöneticileri ile STK Başkanlarına minnettar olduklarını sözlerine ekledi.

TÜMSİAD Olağan Genel Kurulu’nun ardından oluşan Yönetim Kurulu Asil Üyeliklerine Cafer Burucu, Muhittin Aydın, A. Settar Demir, Hakan Ak, C. Mekki Mutioğlu, Lütfü İbişoğlu, Teoman Özdoğan, Ömer Düzgün ve Adem Yılmaz, Denetim Kurulu Üyeliklerine ise Musa Altundaş, Şeref Gözütok ve Murat Yavuz getirildi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.